Sport

JADRANSKA LIGA U Gruž stiže Medveščak

Jug - Primorje

Zaostala utakmica 16. kola Triglav Jadranske vaterpolske lige Jug CO – Medveščak igra se u četvrtak, 6. ožujka u 18 sati. Bit će to prilika za mlađe igrače kojima će Veselin Đuho sigurno dati priliku.

– Moramo odmoriti glavne igrače, ali moramo i pripaziti na ozlijeđene Bušlju, Macana i Šutala, što automatski znači da će mlađi dobiti šansu – kazao je za klupsku stranicu Veselin Đuho, trener Juga uoči dvoboja s Medveščakom. Jug će u susretu s Medveščakom nastupiti u sljedećem sastavu: Bijač, Vranješ, Blažević, Ivanković, Šutalo, Benić, Fatović, Bautović, Visković, Dobud, Marelja, Macan, Nižić, Goreta.

Dio svoje karijere u VK Medveščak proveo je Hrvoje Benić, jedan od igrača koji će sigurno dobiti više prostora u sudaru sa svojim bivšim klubom.

– Medveščak uopće nije loša momčad kako bi stanje na prvenstvenoj ljestvici moglo sugerirati. Ako se odmah na početku ne postavimo dominantno sami sebe ćemo dovesti u problem. Ne mislim da nas Zagrepčani mogu rezultatski iznenaditi, ali nakon onako loše odigrane utakmice s Primorjem svjesni smo odgovornosti koju imamo prema našim gledateljima. Inače, Medveščak ima vrlo dobrog centra Geratovića, s kojim sam igrao i zaista se radi o odličnom igraču, a i na golu im je Selen, iznimno talentirani vratar. Sve u svemu, idemo po pobjedu kako bismo se napunili samopouzdanja pred ispite koji nas očekuju – izjavio nam je Hrvoje Benić, igrač Juga.

VK Jug CO je i ovoga puta organizirao dodatni sadržaj tijekom susreta. Ulaznice se mogu kupiti u caffe barovima PRIMO i FORTUNA, te sat vremena prije početka utakmice na blagajni bazena. Ulaznica košta 30 kuna, a uz predočenje JP Libertas 10 kuna.

Pročitajte još

Košarkaše Dubrovnika u Splitu nadjačali domaćini

Dulist

Ana Petković državna prvakinja u parovima na HEP Prvenstvu Hrvatske do 18 godina

Dulist

JUDO KLUB FORTITUDO 16 judoka položilo ispite za pripadajuće pojaseve

Dulist