Politika

‘JA NARAVNO NE IDEM NIGDJE…’ Kunica nije više stonski vijećnik, zamijenit će ga Romano Vukas

'JA NARAVNO NE IDEM NIGDJE...' Kunica nije više stonski vijećnik, zamijenit će ga Romano Vukas
Vedran Kunica (HNS) od danas nije više vijećnik u Općinskom vijeću Općine Ston. Na tom mjestu zamijenit će ga Romano Vukas. Kunica je nedavno promijenio mjesto prebivališta zbog čega je, kako saznajemo, morao napustiti ovo vijećničko mjesto.
-Dogovorno smo podijelili mandat na način da svi članovi liste koji imaju volje i želje raditi u javnom interesu za boljitak svog mjesta i općine dobiju priliku u općinskom vijeću. Romano je iskusan s 3 odrađena mandata, osim što je bio aktivan kroz mjesni odbor u Ponikvama bavio se i brojnim općinskim temama, jedna od stvari za istaknuti je naknada na novorođenčad koju je predložio još 2013. godine na osnovu koje do danas roditelji dobiju mali poticaj od Općine za svako dijete – napisao je županijski vijećnik Kunica i dodao da u ovom sazivu nije bilo osobe iz Ponikava, a radi se, kako kaže, o velikom i značajnom mjestu.
-Slična je situacija sa Žuljanom koja nažalost nema svog predstavnika u općinskom vijeću, ali i to planiramo ispraviti – kazao je i dodao: Ja naravno ne idem nigdje, podrška sam kolegama, ostajem u općinskim odborima za prostorno planiranje i financije te kao jedini županijski vijećnik s područja općine Ston branim interese općine na županijskoj razini.

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist