Aktualno

IZVUKLI KOLICA, VRŠE, GUME… Velika akcija čišćenja mora u ACI marini Dubrovnik

Briga o podmorju i zaštita okoliša neizostavan je dio naše poslovne politike, stoga svake godine organiziramo ovakve i slične akcije. Svjesni smo važnosti ljudskog utjecaja na okoliš te smatramo da ovakve akcije uvelike pridonose razvoju svijesti i odgovornosti za životnu sredinu u kojoj živimo i djelujemo – poručio je Leo Ajduković, direktor ACI marine Dubrovnik u četvrtak kada je u suradnji s ronilačkim klubovima Dubrovnik, ABYSS i Kjerna ondje organizirano čišćenje podmorja.

Pri tome iz mora su izvučene znatne količine otpada – 64 kolica, 8 vrša, 5 automobilskih guma… Kolike su napore uložili ronioci triju klubova pokazuje i činjenica da je akcija trajala gotovo 4 sata.

– Velika ljubav i predanost ACI-ja prema moru i čistoći okoliša, itekako je prepoznata i od ostatka svijeta. To potvrđuju Plave zastave koje se viju u ACI marinama diljem Jadrana, a simboliziraju iznimnu čistoću okoliša te dokazuju odgovorno gospodarenje morem i obalnim područjem – poručili su iz ACI-ija.

Pročitajte još

Odazovite se na akciju darivanja krvi!

Dulist

Obilježavamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja

Dulist

U četvrtak 1A i 1B voze kao svakog radnog dana

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija