Aktualno

IZLET U DUBROVNIK Crnogorcima zanimljiv ‘prednovogodišnji vašar’

IZLET U DUBROVNIK Crnogorcima zanimljiv 'prednovogodišnji vašar'

Pred nama je za mnoge najljepše razdoblje u godini. Vrijeme Adventa, božićnih i novogodišnjih blagdana, vrijeme u kojem mnogi planiraju i putovanja pa i brojne turističke agencije planiraju razne paket aranžmane, što za primjerice Advent u Beču ili Zagrebu, što za razne dočeke Nove godine.

Tako i naši susjedi u Crnoj Gori imaju brojne paket aranžmane i jednodnevne izlete u ponudi. Jedna turistička agencija tako 2. prosinca planira jednodnevni izlet u Dubrovnik. I to ne bilo kakav. Dovode u Dubrovnik izletnike iz Crne Gore na početak Dubrovačkog zimskog festivala i početak Adventa.

– Dubrovnik * 2. decembar* Jednodnevni izlet * Koncert Gibonnija na Stradunu * Prvo paljenje novogodišnjih ukrasa i početak Adventa i prednovogodišnjeg Vašara – ponuda je na koju smo naišli na Facebooku, a cijena ovog izleta je 20 eura.

Ovo svakako ide u prilog tome da je Dubrovački zimski festival, ove godine četvrti po redu, očito itekako zanimljiv našim posjetiteljima, a oživljavanje Dubrovnika i tijekom zime svakako je bio i njegov cilj. Naravno, ne samo festival već i Doček Nove godine. Tako se u Gradskoj upravi nadaju kako će nastup Dina Merlina na Stradun ove godine dovesti brojne njegove obožavatelje. Ista agencija koja u Dubrovnik 2. prosinca na otvaranje DZF-a dovodi goste iz Crne Gore ima, naravno, organiziran i dolazak na Doček s Merlinom na najljepšoj pozornici svijeta. I to sve za samo 20 eura.

Naišli smo i na ponudu jedne agencije iz Srbije koja u petodnevnom putovanju uključuje i novogodišnji doček u Dubrovniku, preko Trebinja, Korčule, Mostara i Sarajeva ponovno do Beograda. Sve to u pet dana. Ovakvih i sličnih ponuda ima vjerujemo još budući da je Doček nove godine na Stradunu mnogima atraktivan već godinama. Bez obzira na izvođača.

Pročitajte još

[FOTO] OBILAZAK CESTE ZA BOSANKU Franković najavio: Uskoro sastanak s konzervatorima oko lijevog skretača!

Dulist

NA TRAGU GRADONAČELNIKOVIH OPTUŽBI Milijunski penali Zračnoj luci! Je li bilo i pljačke?

Napustio nas je glazbenik i profesor Eduard Edi Marčić

Dulist