Aktualno

IZBRISANA JE KONCESIJA RAZVOJ GOLFU Tvrđava Imperial na Srđu u rukama je Grada!

Općinski sud u Dubrovniku uknjižio je brisanje prava koncesije na tvrđavi Imperial na Srđu, koje je tvrtka Razvoj golf stekla na temelju ugovora sklopljenog s Gradom Dubrovnikom 2009. godine. O tome je javnost izvijestio Igor Legaz, a što se vidi i uvidom u zemljišne knjige. Legaz navodi kako su se sada stekli uvjeti za raspisivanje novog javnog natječaja za davanje u koncesiju tvrđave ‘Imperial’ na Srđu, suglasno ugovoru, za koji on drži da je ništetan.

Treba podsjetiti kako je Gradsko vijeće u lipnju prošle godine jednoglasno donijelo odluku o raskidu Ugovora s tvrtkom Razvoj golf, koja je koncesiju dobila na razdoblje od 30 godina. Na temelju te odluke, Grad Dubrovnik je još u kolovozu podnio zahtjev za brisanje koncesijskog prava, no on je bio odbijen. Kako su nam početkom ovog tjedna odgovorili iz Grada Dubrovnika, prijedlog je odbijen iz proceduralnih razloga, koje su otklonjene te je upućen novi prijedlog kojemu je i udovoljeno.

Pročitajte još

30 GODINA POSLIJE U Mokošici stambeno zbrinuto 65 dubrovačkih branitelja

Dulist

Franković: Vučić je počeo skidati svoju janjeću kožu i oblačiti svoju pravu, četničku kožu

Dulist

Predavanje Stjepana Sučića o 50. obljetnici Hrvatskog proljeća

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija