Aktualno

IZBRISANA JE KONCESIJA RAZVOJ GOLFU Tvrđava Imperial na Srđu u rukama je Grada!

Općinski sud u Dubrovniku uknjižio je brisanje prava koncesije na tvrđavi Imperial na Srđu, koje je tvrtka Razvoj golf stekla na temelju ugovora sklopljenog s Gradom Dubrovnikom 2009. godine. O tome je javnost izvijestio Igor Legaz, a što se vidi i uvidom u zemljišne knjige. Legaz navodi kako su se sada stekli uvjeti za raspisivanje novog javnog natječaja za davanje u koncesiju tvrđave ‘Imperial’ na Srđu, suglasno ugovoru, za koji on drži da je ništetan.

Treba podsjetiti kako je Gradsko vijeće u lipnju prošle godine jednoglasno donijelo odluku o raskidu Ugovora s tvrtkom Razvoj golf, koja je koncesiju dobila na razdoblje od 30 godina. Na temelju te odluke, Grad Dubrovnik je još u kolovozu podnio zahtjev za brisanje koncesijskog prava, no on je bio odbijen. Kako su nam početkom ovog tjedna odgovorili iz Grada Dubrovnika, prijedlog je odbijen iz proceduralnih razloga, koje su otklonjene te je upućen novi prijedlog kojemu je i udovoljeno.

Pročitajte još

Srijedom se čita DuList!

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Prije 29 godina počela je VRO Oslobađanje juga Hrvatske

Dulist

VEĆ OD PRVOG SRPNJA United Airlines ranije pokreće liniju prema Dubrovniku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija