Politika

IZBORI U DUBROVAČKOM HDZ-u Pasqualicchio na čelu TO Montovjerna, Doršner predsjednica TO Pile Kono

IZBORI U DUBROVAČKOM HDZ-u Pasqualicchio na čelu TO Montovjerna, Doršner predsjednica TO Pile Kono

Nastavlja se proces izbora predsjednika i potpredsjednika te izvršnih odbora u ukupno 17 temeljnih organizacija HDZ-a Dubrovnik.
Tako je na u srijedu održanoj Izbornoj skupštini za predsjednika Temeljne organizacije HDZ-a Montovjerna na četverogodišnji mandat izabran Dubravko Pasqualicchio, a za potpredsjednika Ariel Žitković. U Izvršni odbor ove temeljne organizacije izabrani su Josip Bačić, Anica Ćurković Suton, Andrej Greguš, Ivan Maslać i Kristian Vrbanić.
Također, na Izbornoj skupštini Temeljne organizacije Pile Kono za predsjednicu je izabrana dr. Katarina Doršner dok je za potpredsjednika izabran Zlatan Rajčević. Za članove Izvršnog odbora ove temeljne organizacije izabrani su Matea Andrić, Ana Bačić, Ivan Damić, Ivica Martić, Davor Miloglav, Nikola Potrebica, Marko Radić, Ante Rubin i Tomislav Vukić.
Podsjetimo, Odlukom Nacionalnog vijeća HDZ-a započeli su unutarstranačkih izbori Hrvatske demokratske zajednice. Sukladno vremenskim okvirima izbori za predsjednika i potpredsjednike Gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Dubrovnik održat će se 17. listopada 2021. godine.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist