Aktualno

Izae predstavlja novi album, plove prema dalekom ‘Zanzibaru’

Izae predstavlja novi album, plove prema dalekom 'Zanzibaru'

Dubrovački bend Izae predstavit će svoj novi studijski album ‘Zanzibar’ u petak, 1. ožujka u Art radionici Lazareti u lađi X s početkom u 21 sat.

Jadranka Katić, Adem Gušić i Dejan Seferović objavili su 15 novih pjesama koje su dostupne na vinilnom izdanju za Geenger Records i dostupnim streaming servisima. Prepoznatljivi zvuk koji stvara ovaj trio još od 2006. godine, zaokružen je slojevitim pjesamama i bogatim aranžmanom dok bend suvereno plovi prema dalekom Zanzibaru.

Uz stalne članove, na ovom albumu je sudjelovao niz prijatelja i suradnika. Šimun Končić je snimio viole, Ivan Bonačić saksofon i flaute, Antonia Merčep i Mr. Gud su posudili vokale te je Žarko Dragojević miksao i masterirao album. Vizualni dizajn potpisuje Dejan Seferović. Izdanje je podržano u sklopu godišnjeg programa Audiovizualnog centra Dubrovnik te potporom Zajenice tehničke kulture Grada Dubrovnika.

Diskografija benda traje od 2006. godine s ukupno 12 naslova. Autori se već pripremaju za pripremanje novih materijala i za svirke uživo na kojima će im se pridružiti bubnjar Vlaho Bonačić.

Pročitajte još

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist

OBRAĐENA GOTOVO SVA BIRAČKA MJESTA HDZ-u 61 mandat, SDP-u 42

Dulist

NOVI PROGRAM Što pogledati u Kinematografima Dubrovnik?

Dulist