Aktualno

Izae predstavlja novi album, plove prema dalekom ‘Zanzibaru’

Izae Kvamb 22

Dubrovački bend Izae predstavit će svoj novi studijski album ‘Zanzibar’ u petak, 1. ožujka u Art radionici Lazareti u lađi X s početkom u 21 sat.

Jadranka Katić, Adem Gušić i Dejan Seferović objavili su 15 novih pjesama koje su dostupne na vinilnom izdanju za Geenger Records i dostupnim streaming servisima. Prepoznatljivi zvuk koji stvara ovaj trio još od 2006. godine, zaokružen je slojevitim pjesamama i bogatim aranžmanom dok bend suvereno plovi prema dalekom Zanzibaru.

Uz stalne članove, na ovom albumu je sudjelovao niz prijatelja i suradnika. Šimun Končić je snimio viole, Ivan Bonačić saksofon i flaute, Antonia Merčep i Mr. Gud su posudili vokale te je Žarko Dragojević miksao i masterirao album. Vizualni dizajn potpisuje Dejan Seferović. Izdanje je podržano u sklopu godišnjeg programa Audiovizualnog centra Dubrovnik te potporom Zajenice tehničke kulture Grada Dubrovnika.

Diskografija benda traje od 2006. godine s ukupno 12 naslova. Autori se već pripremaju za pripremanje novih materijala i za svirke uživo na kojima će im se pridružiti bubnjar Vlaho Bonačić.

Pročitajte još

KOLARINI SE OPROSTILI OD GOSPOĐE AURELIJE BEBE NADILO ‘Hvala za sve predivne trenutke’

Dulist

[FOTO] ZAVRŠNA KONFERENCIJA O projektu ugradnje dizalica topline za gradski bazen u Gružu

Dulist

U IDUĆIH DESETAK DANA Zbog cabrio buseva na Pilama fizičke barijere i zaštitari!

Dulist