Županija

IZABRAO ‘BRATO’ Ovo su županovi najbliži suradnici

Dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić na svom je Facebook profilu objavio kako je s radom počeo novi ustroj županijske administracije, koja od početka travnja umjesto jedanaest broji svega šest upravnih odjela.

-Novi ustroj ne znači samo upola manje pročelnika, nego će dovesti do racionalnije i jeftinije administracije, bolje koordinacije i kvalitetnijeg ocjenjivanja rada zaposlenika – napisao je Dobroslavić.

Tako je Nikola Babić postao v.d. pročelnika Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine, Miho Baće v.d. pročelnika Upravnog odjela za komunalne poslove i zaštitu okoliša, Jelena Dadić v.d. pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti, a Ivo Klaić v.d. pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo i more.

Nikolina Kraljević pročelnica je Upravnog odjela za prostorno uređenje i gradnju, a Dragica Stanić pročelnica Upravnog odjela za financije.

Pročitajte još

OPREZNO VOZITE Srušeno stablo u Platu napravilo ‘kaos’ na cesti

Dulist

Županijske brojke kažu: 157 je posto više dolazaka i 75 posto više noćenja nego u studenom 2021.

Dulist

POTPORE ZA RURALNI RAZVOJ dRural i DUNEA pozivaju na prijave

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija