Sport

Iza nas je još jedan judo turnir ‘Sveti Vlaho’

Iza nas je još jedan judo turnir 'Sveti Vlaho'

Međunarodni judo turnir za mlađe uzraste ‘Sveti Vlaho’ održan je ove subote u Sportskoj dvorani u Gospinom polju. Na turniru je nastupilo 235 natjecatelja iz 13 klubova.

Organizator turnira JK Dubrovnik 1966 nastupio je s 40 članova kluba. Osvojili su pehar kao najuspješniji klub na natjecanju te tako još jednom obranili naslov.

Dvije zlatne medalje osvojila je Eleonora Beković, dok je zlato i srebro pripalo Oliveru Marlaisu.

Također, zlata su osvojili Mihael Pikunić, Chiara Jauković, Leon Grubišić i Noa Sentić. Marin Soldo, Jakov Dobroslavić, Andrej Lasica, Šimun Šandić, Nikša Krile, Hrvoje Stjepović, Paula Putica i Lončar Maja dobili su srebrne medalje.

Roko Krmek osvojio je dvije brončane medalje, a po jednu su dobili Faris Česić, Antonia Mišić, Marin Tomašević, Antonio Sentić, Patrik Marlais, Jerko Kulišić, Matej Njavro, Damir Dashulja, Zara Kodžaga, Julija Kaminski i Maroje Zečević. Ekipu su vodili treneri Leonardo Bulić, Stjepo Roko, Karlo Knezović i Dražen Oršulić.

Za Judo klub Župa dubrovačka nastupilo je 18 natjecatelja koji su osvojili 15 medalja. U uzrastu U10, Antea Kristović osvojila je prvo mjesto, kao i Paulo Jerković. Srebrne medalje osvojili su Ivana Pavlović i Ivano Šurkić.

Ivan Prlender (U12) osvojio je zlato, dok su u istom uzrastu Ivan Grbić i Antea Kristović osvojili druga mjesta, a Luka Šimunović i Leo Šurkić bronce.

U uzrastu U14 Marko Bračić uzeo je zlato, Ivano Ljubimir srebro, dok su Petar Pećarević, Lukša Bračić i Ivano Sabljo osvojili treća mjesta.

Andrea Kalacanović (U16) osvojila je srebro.

Antonio Lapačina, Jakov Brkić i Martin Tane izgubili su u borbi za medalju.

Judo klub Dubrovnik nastupio je s 21 članom, a osvojili su ukupno 17 medalja.

Zlata su osvojili Marko Barač (U16) i Vito Grdović.

Srebrni su bili Roko Preljević, Matej Batina, Vlaho Gverović, Roberto Raič, Marin Grilec, Lucija Maslać, Marko Barač i David Obuljen.

Bronce su osvojili Lucas Šaler, Mak Čampara, Šime Malobabić, Vito Kitin, Ruđer Stražičić, Đivo Preljević i Roberto Raič.

Nadomak medalji s 5. mjestom bili su Roko Gulan, Bartol Stražičić i Matej Butigan. Natupio je i Maroje Sekondo.

Foto: Judo klub Dubrovnik, Judo klub Župa dubrovačka

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr