Sport

Iza nas je još jedan judo turnir ‘Sveti Vlaho’

turnir sv vlaho jk zupa dubrovacka 3

Međunarodni judo turnir za mlađe uzraste ‘Sveti Vlaho’ održan je ove subote u Sportskoj dvorani u Gospinom polju. Na turniru je nastupilo 235 natjecatelja iz 13 klubova.

Organizator turnira JK Dubrovnik 1966 nastupio je s 40 članova kluba. Osvojili su pehar kao najuspješniji klub na natjecanju te tako još jednom obranili naslov.

Dvije zlatne medalje osvojila je Eleonora Beković, dok je zlato i srebro pripalo Oliveru Marlaisu.

Također, zlata su osvojili Mihael Pikunić, Chiara Jauković, Leon Grubišić i Noa Sentić. Marin Soldo, Jakov Dobroslavić, Andrej Lasica, Šimun Šandić, Nikša Krile, Hrvoje Stjepović, Paula Putica i Lončar Maja dobili su srebrne medalje.

Roko Krmek osvojio je dvije brončane medalje, a po jednu su dobili Faris Česić, Antonia Mišić, Marin Tomašević, Antonio Sentić, Patrik Marlais, Jerko Kulišić, Matej Njavro, Damir Dashulja, Zara Kodžaga, Julija Kaminski i Maroje Zečević. Ekipu su vodili treneri Leonardo Bulić, Stjepo Roko, Karlo Knezović i Dražen Oršulić.

Za Judo klub Župa dubrovačka nastupilo je 18 natjecatelja koji su osvojili 15 medalja. U uzrastu U10, Antea Kristović osvojila je prvo mjesto, kao i Paulo Jerković. Srebrne medalje osvojili su Ivana Pavlović i Ivano Šurkić.

Ivan Prlender (U12) osvojio je zlato, dok su u istom uzrastu Ivan Grbić i Antea Kristović osvojili druga mjesta, a Luka Šimunović i Leo Šurkić bronce.

U uzrastu U14 Marko Bračić uzeo je zlato, Ivano Ljubimir srebro, dok su Petar Pećarević, Lukša Bračić i Ivano Sabljo osvojili treća mjesta.

Andrea Kalacanović (U16) osvojila je srebro.

Antonio Lapačina, Jakov Brkić i Martin Tane izgubili su u borbi za medalju.

Judo klub Dubrovnik nastupio je s 21 članom, a osvojili su ukupno 17 medalja.

Zlata su osvojili Marko Barač (U16) i Vito Grdović.

Srebrni su bili Roko Preljević, Matej Batina, Vlaho Gverović, Roberto Raič, Marin Grilec, Lucija Maslać, Marko Barač i David Obuljen.

Bronce su osvojili Lucas Šaler, Mak Čampara, Šime Malobabić, Vito Kitin, Ruđer Stražičić, Đivo Preljević i Roberto Raič.

Nadomak medalji s 5. mjestom bili su Roko Gulan, Bartol Stražičić i Matej Butigan. Natupio je i Maroje Sekondo.

Foto: Judo klub Dubrovnik, Judo klub Župa dubrovačka

Pročitajte još

PK Jug osvojio novih 6 medalja

Dulist

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist