Sport

Iza nas je 15. kolo ‘ping pong lige’, najbolji su…

Stolni tenis ilustracija

Iza nas je 15. kolo 46. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu 2023./24.

Ekipa Soul caffe pobijedila je ekipu Montovjerna rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražičić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Pavle Radonić ostvario je isto tako dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta, ali je ostvario nešto slabiji omjer dobivenih poena dok je Ivo Šarić ostvarilo jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Pavle Radonić i Milo Stražičić. U poraženoj ekipi, Filip Mikulić ostvario je jednu pojedinačnu pobjedu.

Ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Konavljanin rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Marko Venier i Joško Martinović ostvarili su isto tako dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta, ali su ostvarili nešto slabiji omjer dobivenih poena. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović i Marko Venier.

Ekipa Srđ pobijedila je ekipu Lapad kolor rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Ivo Miličić (Srđ) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Nikola Marković i Milan Rezo ostvarili su isto tako dvije pojedinačne pobjede, ali svaki uz jedan izgubljeni set. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Ivo Miličić i Milan Rezo. Ovu utakmicu ekipa Lapad kolor je igrala sa dva igrača.

Ekipa Ujedinjeno Konavle pobijedila je ekipu Aragosa travel rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (Ujedinjeno Konavle) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Maro Mileusnić i Jurica Prpić ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Vedran Đurđević i Jurica Prpić. U poraženoj ekipi, Dragan Bodiroga i Drago Kasač ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Ovu utakmicu ekipa Aragosa travel je igrala s dva igrača.

Utakmica između ekipa Nobody i M3D nije odigrana jer je ekipa Nobody odustala od natjecanja u ovom prvenstvu, stoga je ekipa M3D dobila utakmicu bez igre 7:0.

Nakon 15. kola na prva tri mjesta nalaze se ekipe Marinkolor s osvojenih 29, Ujedinjeno Konavle s osvojenih 26 i Soul caffe s osvojenih 25 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 15. kola su Marko Venier (Marinkolor), Vedran Đurđević (Ujedinjeno Konavle) i Joško Martinović (Marinkolor).

Najbolji parovi nakon 15. kola su Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor), Damir Gleđ / Dario Petković (Montovjerna) i Pavle Radonić / Milo Stražičić (Soul caffe).

Najbolji parovi po ekipama nakon 15. kola su Ujedinjeno Konavle, Marinkolor i Montovjerna.

Inače, u zaostaloj utakmici 14 kola ekipa Aragosa travel pobijedila je ekipu Srđ rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Goran Raspopović (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Drago Kasač i Robert Kralj ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Robert Kralj i Goran Raspopović. U poraženoj ekipi, Ivo Miličić ostvario je isto tako dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali je ostvario nešto slabiji omjer dobivenih poena.

Pročitajte još

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist