Sport

IZ TRKE U TRKU GRADILI SU PUT DO POSTOLJA Jugaši treći na Ekipnom prvenstvu Hrvatske!

IZ TRKE U TRKU GRADILI SU PUT DO POSTOLJA Jugaši treći na Ekipnom prvenstvu Hrvatske!

Uspjeli smo! Opet! – ponosno su se pohvalili na društvenim mrežama iz Plivačkog kluba Jug, a sve vezano za uspjeh koju je muška ekipa ostvarila na Ekipnom prvenstvu Hrvatske. Muška ekipa je, naime, u napetoj završnici osvojila treće mjesto!
-Muška ekipa u napetoj završnici osvojila je 3. mjesto i drugu godinu za redom popela se na postolje! Momci su se borili kao lavovi do zadnjeg metra, i polako iz trke u trku gradili put do postolja. Pokazali su stvarno veliku hrabrost te unatoč brojčano dosta smanjenom sastavu u odnosu na lani, uspjeli, uz malo sreće ostvariti još jedan uspjeh za povijest! Ostavili su srce u bazenu i apsolutno zaslužili ovaj pehar! Bravo momci! – poručuju iz PK Jug.
Inače, muška ekipa natjecala se u A rangu i borila se za poredak od 1. do 8. mjesta. Plivački klub Jug predstavljali su Michel Brassard, Mario Šurković, Marko Baletin, Juraj Barčot, Vlaho Nenadić i Roko Zvone pod vodstvom trenera Frane Ćirka.
Ženska je pak ekipa također u napetoj završnici, u doslovno posljednjoj utrci izbjegla ispadanje u slabiji rang. Sačuvale su tako mjesto u B rangu.
-Veselju nije bilo kraja! Idemo doma sretni i ponosni! – ponosni su u ovom dubrovačkom klubu.
Ženska ekipa natjecala se, dakle u B rangu i borila se za poredak od 9. do 16. mjesta. PK Jug su predstavljale Katarina Matović, Katarina Nenadić, Antonia Šurković, Tonka Bušković, Rafaela Škrabo, Petra Rudinović i Lara Šurković pod vodstvom trenera Andreja Drobca.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist