Aktualno

IZ SANITATA U ČISTOĆU Tabakov Seat Leon ‘putuje’ zajedno s njime iz tvrtke u tvrtku

U javnosti su se početkom tjedna pojavile informacije kako je Čistoća Dubrovnik kupila automobil tvrtke Sanitat za potrebe člana uprave Čistoće, direktora Tomislava Tabaka. Ne bi to možda ni privuklo pažnju javnosti kada se ne bi radilo o bivšem direktoru Sanitata, dakle, tvrtke od koje se kupuje automobil, koji je sada član uprave Čistoće za koju se ovo prijevozno sredstvo kupuje. Provjerili smo s Čistoćom je li točno da su kupili navedeno vozilo te zbog čega.

-Društvo Čistoća d.o.o. je zbog povećanja obima posla i korisnika vozila, objavilo javni poziv u 10. mjesecu 2021. godine za dostavu ponuda za kupnju polovnog vozila. Na isti se javila tvrtka Sanitat Dubrovnik d.o.o. te ponudila vozilo Seat Leon 2017. godište, 1,6 diesel, starosti 4 godine koji je prešao 90.000 km po cijeni 75.000 kn, te je ista prihvaćena. Navedeno vozilo koristi Član uprave kao i drugi djelatnici po potrebi posla – odgovorili su za DuList iz Čistoće.

Pročitajte još

Tko je bez struje u ponedjeljak i utorak?

Dulist

Misa i film uz 20. obljetnicu pohoda Ivana Pavla II. u Dubrovniku

Dulist

[FOTO] Završna izložba maturanata Umjetničke škole Luke Sorkočevića

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija