Županija

‘IZ POJA NA TRPEZU’ Ne propustite mljetski sajam domaćih proizvoda

'IZ POJA NA TRPEZU' Ne propustite mljetski sajam domaćih proizvoda

Mljetski sajam domaćih proizvoda ‘Iz poja na trpezu’ okupit će brojna obiteljska poljoprivredna gospodarstva s otoka Mljeta, županije, ali i iz ostalih dijelova Hrvatske. Posjetiteljima će biti prezentirana raznolika ponuda domaćih autohtonih proizvoda poput sireva, meda, maslinovog ulja, vina, prirodne kozmetike te domaćih likera i džemova.
Sajam će se održati u razdoblju od 30. lipnja do 2. srpnja u Babinom Polju te je nastavak na proslavu 30 godina Općine Mljet koja se obilježava 29. lipnja Osim prodaje i promocije domaćih proizvoda, na sajmu će također biti predstavljena i gastronomska ponuda otoka Mljeta, u kojoj će posjetitelji, i sami izlagači moći uživati. Kao dodatna ponuda ovog sajma bit će i zabavni program upriličen uz živu glazbu.
Projekt Mljetski sajam domaćih proizvoda ‘Iz poja na trpezu’ prvi je kao takav u organizaciji Turističke zajednice Mljet, a cilj je promocija domaćih autohtonih proizvoda s područja otoka Mljeta i Hrvatske, kao i proširivanje već bogate turističke ponude.

'IZ POJA NA TRPEZU' Ne propustite mljetski sajam domaćih proizvoda

Pročitajte još

ŽUPAN NA LUČINOM RAZDOLJU U kojoj je fazi Centar za gospodarenje otpadom?

Dulist

U Kuli Norinskoj obilježen Međunarodni dan civilne zaštite

Dulist

ŽUPAN SE POHVALIO Akademis Čingrija je pred završetkom

Dulist