Aktualno

IZ MINISTARSTVA PORUČUJU: Cijene u najvećim trgovačkim lancima su stabilne

Nakon posljednjeg unosa podataka s cijenama od 31. ožujka 2023., na web stranici “Kretanje cijena” i dalje je vidljivo da su cijene u najvećim trgovačkim lancima u Republici Hrvatskoj stabilne – navode u priopćenju iz Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.
Naime, od ukupnog broja cijena za proizvode iz potrošačke košarice koji se prate na stranici ‘Kretanje cijena’, njih 253 sniženo je u odnosu na 31. prosinca 2022., od čega je 157 cijena sniženo zbog akcija. Primjetno je pojeftinjenje vidljivo kod deterdženta za pranje rublja Persil u Konzumu i KTC-u te Lay’s čipsa u Konzumu. Od domaćih proizvođača najviše su pojeftinili deterdženti za pranje rublja i posuđa Faks i Likvi i Podravka džemovi i tjestenine.
Posljednje ažurirano stanje na stranici na 31. ožujka 2023. pokazuje i 71 povećanu cijenu u odnosu na 31. prosinca 2022. Povećanje cijena uglavnom se odnosi na sezonsko voće i povrće, ali i na gelove za tuširanje Nivea, tjesteninu Barilla i Elseve šampone za kosu.
Također, ukupno je 755 cijena ostalo nepromijenjeno u odnosu na 31. prosinca 2022.

Pročitajte još

Obilježavamo Dan državnosti Republike Hrvatske

Dulist

Radno vrijeme Libertasovih prodajnih mjesta uz Dan državnosti

Dulist

HACKATON 2023 Prvo mjesto osvojila ekipa Unidu 1 i uređaj za prevenciju požara

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija