Hrvatska

Ivan Vrdoljak novi predsjednik HNS-a, Vesna Pusić proglašena počasnom predsjednicom

Ivan Vrdoljak novi predsjednik HNS-a, Vesna Pusić proglašena počasnom predsjednicom

Ivan Vrdoljak danas je izabran za novog predsjednika HNS-a, kao jedini kandidat na stranačkom izbornom Saboru, poručivši kako je HNS stožerna stranka građanskog centra, jednako udaljena od lijeve i desne strane, koja će i dalje biti stranka rezultata i oslonac “nagriženom” srednjem sloju društva kojem treba vratiti dostojanstvo života.

Glasovanju za predsjednika stranke je od 670 delegata pristupilo njih 610, od kojih je važećih listića bilo 601. Uz novog predsjednika Vrdoljaka, na stranačkom je Saboru izabran i njegov zamjenik Predrag Štromar te dvoje potpredsjednika – Anka Mrak Taritaš i Srđan Gjurković.

-Jesmo i bit ćemo stožerna stranka građanskog centra, opcija za sve građane Hrvatske koji se tako osjećaju i žele osjećati. Kad kažem građanski centar, onda kao inženjer po zvanju doživljavam centar u svakoj geometriji jednako udaljen od lijeve i desne strane, a o svakoj strani ovisi koliko će prihvati vrijednosti centra, njima proširiti svoj prostor i na taj način se približiti HNS-u – rekao je Vrdoljak.

 

Dosadašnja predsjednica Vesna Pusić proglašena je počasnom predsjednicom stranke.

Pročitajte još

TKO PROPUSTI ROK, SNOSIT ĆE POSLJEDICE Ako ste zaštićeni najmoprimac, prijavite se u Registar stanova!

Dulist

MAĐARSKI I TALIJANSKI BORBENI ZRAKOPLOVI Iduća dva mjeseca bi trebali štititi hrvatsko nebo

Dulist

OD PREVLAKE DO ILOKA Biciklistički maraton u spomen ubijenih redarstvenika u Borovu selu

Dulist