Aktualno

Ivan Maslać novi predsjednik HKD Napredak Dubrovnik

Ivan Maslać novi predsjednik HKD Napredak Dubrovnik

Ivan Maslać novi je predsjednik Hrvatskog kulturnog društva Napredak Dubrovnik. Odlučeno je tako na Izbornoj skupštini koja se održala u četvrtak navečer. Za potpredsjednicu je izabrana izv. prof. dr. sc. Katja Bakija. Novo vodstvo izabrano je na dvogodišnji mandat.
Tom prigodom dosadašnji predsjednik prof. Milan Perić u svom je izvješću o radu u proteklom razdoblju i financijskom poslovanju ovog društva istakao kako je situacija s koronavirusom poremetila brojne planove. Posebno se prisjetio uspješno realizirane tribine ‘Dubrovački turizam s pogledom na sutra’, ali i naglasio kako je posljednje dvije godine društvo imalo jako malo aktivnosti upravo zbog situacije s koronavirusom, ali i nedostajućih financijskih sredstava.
Novi predsjednik Ivan Maslać zahvalio se dosadašnjem vodstvu te istaknuo kako vjeruje da će iduće razdoblje biti bolje kako za kulturu tako i za HKD Napredak.
Inače, na izbornoj skupštini izabrani su i članovi Upravnog odbora Matko Bupić, Katarina Doršner, Dasen Jasprica, Krešimir Marković, Mile Pavlović, Ivan Prce, Ivan Viđen i Barbara Đurasović dok su u Nadzorni odbor društva izabrani Stanko Lasić, Milan Perić i Marinko Marić.

Pročitajte još

OBAVIJEST IZ ELEKTROJUGA Tko je bez struje u utorak?

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] Anja Grabovac o glazbi, suradnji s Eugenom na pjesmi ‘Tišine’…

Maria Prkut

Korčulanin Ivan Salečić nastupio u kvizu Potjera

Dulist