AktualnoDuList PROMO

Ističe rok za stipendije RIT Croatia! Još se stigneš prijaviti, požuri!

Ističe rok za stipendije RIT Croatia! Još se stigneš prijaviti, požuri!

Vrijeme je odabira fakulteta, a RIT Croatia ima natječaj za dodjelu stipendija čiji fond iznosi više od 2,6 milijuna kn. Ispuni PRIJAVNI OBRAZAC i prijavi se odmah jer rok za prijavu ističe 15.2.!

Biraš fakultet? Zapamti – karijera započinje odabirom obrazovanja!

Odabir studija na RIT Croatia donosi mnogostruke prednosti: međunarodno okruženje, pripadnost velikom američkom sveučilištu, profesori s bogatim akademskim i profesionalnim iskustvom, američka i hrvatska diploma… No, najvažnije od svega je kvaliteta znanja koju ovo sveučilište nudi, a koja se očituje u izrazito visokom postotku zapošljavanja diplomanata… Većina naših studenata pronađe posao u roku od tri mjeseca nakon diplome. Prema našim podacima, najviše ih radi u turizmu i ugostiteljstvu, IT industriji, obrazovanju, državnim institucijama, marketingu i prodaji. Također, prosječna mjesečna neto plaća naših diplomanata prelazi 9 500 kn. No, najbitnije, većina njih rade poslove koje su željeli i za koje su se obrazovali. Pogledaj što o nama kažu naši diplomanti Ana, Tana i Nikša.

Upravo je to ono na što se RIT Croatia fokusira: ponuda obrazovnih studija koji uspješno i učinkovito pripremaju mlade ljude na stvaran poslovni svijet koji je pred njima. I upravo je uspjeh naših studenata ono na što smo najviše ponosni.

Upiši renomirane američke visokoobrazovne studije u Dubrovniku i studiraj:

Service Management – za one koji razmišljaju o hotelijerstvu, ugostiteljstvu ili općenito, uslužnom sektoru. Ovaj se studij fokusira i na poduzetništvo te je namijenjen i onima koji žele pokrenuti svoje poslovanje. Ugledna američka organizacija The Best Schools, koja ocjenjuje kvalitetu sveučilišta i fakulteta u Americi, proglasila ga ovaj studij jednim od 20 najboljih u tom području

Informacijske tehnologije – namijenjeno ljubiteljima kodova i programiranja. Upiši IT studij RIT-a, jednog od tehnološki najnaprednijih sveučilišta u svijetu.

Fond stipendija veći od 2,6 milijuna kuna! Požuri, rok za prijavu ističe 15.2.!

RIT Croatia već godinama pomaže studentima da uz nepovratne stipendije studiraju na tom uglednom američkom koledžu. Prošle godine više od 60% studenta upisalo je studij s nekim oblikom financijske potpore. Sredstva pokrivaju 10% – 50% školarine i iskoristiva su za upis na stručne preddiplomske studije. Kriteriji za odabir su dosadašnja akademska postignuća, financijske potrebe i motivacija za studiranje na RIT Croatia.

VAŽNO!!

Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2015. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba. Rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2015.

Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €

Prijavi se na vrijeme putem OBRASCA ZA PRIJAVU

Za više informacija javi nam se: admissions@croatia.rit.edu – tel: + 385 (0) 20 433 000.

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] KAKAV UŽAS NA LAPADSKOJ OBALI Marina Frapa poplutala u fekalijama

Dulist

Brzobrodska linija Split-Dubrovnik ponovno plovi od petka

Dulist

UPOZORENJE POREZNE UPRAVE Šire se lažne poruke o povratu poreza

Dulist