DuList IN

Imamo li pobjednika Dore? Pjesma koju potpisuje Vlaho Arbulić ‘hit’ je na YouTubeu

Imamo li pobjednika Dore? Pjesma koju potpisuje Vlaho Arbulić 'hit' je na YouTubeu

Nije najjasnije što se točno dogodilo, ali nešto očito jest jer ovogodišnji izbor pjesama za Doru djeluje ozbiljnije nego ikad prije, piše Index.hr. Naravno, postoje slabiji i neki pomalo zbunjujući momenti koji nas podsjećaju na neke prijašnje dosadnjikave i istrošene Eurosong pokušaje, ali generalno gledajući, teško je da ćete među 14 predstavljenih pjesama pronaći nešto što baš nikako ne biste slali u Italiju.

Većina autora kao da je napokon shvatila da je vrijeme da se produkcijski prebacimo u ovo vrijeme i ponudimo pjesme koje imaju šansu ostvariti kakav-takav uspjeh na natjecanju, a ne da se grčevito držimo za vremena kad smo posljednji put pobijedili (ili barem završili među prvih 10) i oslanjamo na mrtvo dosadne balade koje, da si ne lažemo, ne ostvaruju uspjeh ni u domaćem eteru.

Teško je predvidjeti što će ove godine prolaziti na Eurosongu i hoće li naglasak biti na pjesmama ili cirkusu, ali Tia Miljanović s pjesmom koju potpisuje Vlaho Arbulić definitivno ima potencijal. Sve ponovno ovisi o nastupu, ali čak i ako ne prođe, ovaj singl koji na momente evocira H.E.R. (ili nešto slično), djeluje kao jedna od onih pjesama koje bi mogle zaživjeti u eteru.


No, Vlaho Arbulić ima još jednu pjesmu na listi, a ovog se puta radi o Marku Bošnjaku koji je očito pogodio ukus publike jer je riječ o pjesmi koja je već druga na trendingu i ima najviše pregleda od svih 14 pjesama. Ako brojke s YouTubea bilo što znače, imamo pobjednika.

Foto: Vlaho Arbulić/Instagram

Pročitajte još

IVANA MAROVIĆ IZ TAJLANDA ‘Jela sam škorpione, a otrovala se piletinom’

Dulist

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo

DEFINITIVNO FAVORIT! Baby Lasagna skočio na eurovizijskim kladionicama

Dulist