Aktualno

IBRICA TRAŽI MAČKA Kiki pobjegao iz auta u Orašcu, jeste li ga vidjeli?

IBRICA TRAŽI MAČKA Kiki pobjegao iz auta u Orašcu, jeste li ga vidjeli?

Dubrovački kantautor Ibrica Jusić izgubio je svog mačka Kikija. Kaže nam, lokacija je na Jadranskoj magistrali od Orašca do Vrtova sunca.

-Vraćao sam se u noći s utorka na srijedu kući autom nakon koncerta u Kaštelima i, budući da sam osjetio umor, odlučio sam stati na jednom parkiralištu između Orašca i Vrtova sunca, malo protegnuti noge. Ostavio sam vrata od auta otvorena i dok sam se vratio Kikija više nije bilo. Vraćao sam se nekoliko dana za redom na tu lokaciju, ali bez uspjeha – objasnio nam je Ibrica.

-Kiki je sivo-bijeli mačak, kao fantom u operi. Ima dvije ogrlice, pletenu i crvenu. Cijepljen je i čipiran – opisao je svog Kikija Ibrica.

Inače, pas Bond i mačak Kiki najbolji su prijatelji našeg kantautora, a često zna reći kako su mu i terapeuti. Kad nastupa, Bond je s njim na pozornici, a Kiki spava u hotelu.

-Kikija sam udomio jer sam htio da moj pas ima prijatelja. Kako sam svaki dan izlazio s Bondom, mačak je bio ljutit, pa sam i njega počeo šetati na uzici. Na dan s Kikijem prijeđem jedan kilometar jer se brzo umori, dok s Bondom šećem i do osam kilometara na dan – izjavio je jednom Ibrica, koji se isprva brinuo kako će pas prihvatiti mačka, ali srećom odmah su se sprijateljili, navikli jedan na drugog pa sad svugdje idu zajedno. Bond i Kiki, istaknuo je, dijele s njim njegove dobre i loše trenutke. Kad putuju, Bond je vezan na suvozačkom mjestu, a Kiki hoda po autu.

Dakle, tko locira lijepog mačka Kikija neka svakako javi našem Ibrici na broj telefona 098 287 280.

Foto: Ibrica Jusić privatna arhiva

Pročitajte još

Gradonačelnik i župan čestitali vatrogascima njihov dan

Dulist

Gradonačelnik Franković čestitao pravoslavni Uskrs

Dulist

Vatrogasci, sretan vam dan vašeg zaštitnika!

Dulist