Kultura

Ibrica na skalinima crkve sv. Vlaha

U okviru kulturno – zabavne manifestacije ‘Ulicama našeg Grada’ koju organizira Grad Dubrovnik u suradnji s Turističkom zajednicom Dubrovnika i Dubrovačkim ljetnim igrama, u ponedjeljak  17. kolovoza 2020., dubrovački glazbenik i kantautor Ibrica Jusić održat će koncert na skalinima crkve sv. Vlaha s početkom u 21 sat.

Dubrovčani i gosti Grada moći će tako uživati u stihovima i skladbama ovog prepoznatljivog i jedinstvenog umjetnika koji svojim izvedbama svake godine iznova oduševljava publiku. Ibrica Jusić vlastitim je bogatim glazbenim opusom unio znatan doprinos u dubrovačku kulturu te je postao omiljena umjetnička osobnost, bez čijeg je koncerta ‘na skalinima’ ljeto u Gradu nezamislivo.

Podsjetimo kako će se u idućem ljetnom razdoblju u sklopu programa ‘Ulicama našeg Grada’ održati događanja i koncerti čiji se raspored nalazi u nastavku:

Ponedjeljak 17.08. – koncert Ibrice Jusića, skalini crkve sv. Vlaha, u 21 sat

Ponedjeljak 24.08. – nastup FA Linđo, Ispred crkve Sv. Vlaha, u 19.30 sati

Petak 11.09. – zajednički koncert zbora Blasius i klape Poklisari u Mokošici na platou ispred kafića Kiss

Nedjelja 13.09. – Koncert zbora Blasius ispred Kneževa Dvora

 

Pročitajte još

U Flori otvorena izložba splitskog umjetnika Lorena Živkovića Kuljiša

Dulist

Otvorene prijave za radionicu fotografije u Kabogi

Dulist

RASPISAN NATJEČAJ Dubrovačke ljetne igre traže novog ravnatelja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija