Sport

I Ponton među šesnaest

I Ponton među šesnaest

Trećeg dana šesnaestine finala Turnira na malih barica ''Montovjerna 2012'' još su četiri momčadi osigurale plasman među šesnaest najboljih momčadi.

Nakon što su jučer prolaz osigurali Taxi Stojić, HC, Kod Rade i Brkati slonovi, danas su im se još priključili Konoba Maestral, Konoba Zvonik, Fast food Gavun i MNK Ponton. U nedjelju, 23. srpnja je posljednji dan šesnaestine finala.

U prvoj, ujedno devetoj utakmici šesnaestine finala, sastali su se momčadi MNK Ponton i 3G. Prolazak u veću fazu natjecanja osigurala je momčad Ponton upisavši pobjedu 3:0. U najiščekivanijem dvoboju večeri susreli su se Libertas Inženjering i Fast food Gavun, momčad koja je proteklih godina ostvarila zapažen uspjeh na ovome turniru. U vrlo tvrdoj i krajnje napetoj borbi, više uspjeha ponovno je imala momčad Fast food Gavun koja je zahvaljujući dva pogotka Denisa Hasanovića prošla u šesnaestinu finala kao deseta momčad. Treći dvoboj ponudio je susret između ekipa Konoba Zvonik i Trsteno. Doslovno u posljednjim sekundama susreta, Konoba Zvonik je preokrenula rezultat u svoju korist i slavila 2:1. U posljednjem susretu dana gledatelji na malom 'Wembleyu' vidjeli su pet pogodaka. Više uspjeha imala je momčad Konoba Maestral Ston koja je uvjerljivo slavila nad Caffe bar 7sins rezultatom 4:1.
 
U nedjelju, 23. srpnja je posljednji dan šesnaestine finala. Ponedjeljak, 24. srpnja je slobodan dan, a u utorak, 25. i srijedu, 26. srpnja na rasporedu su utakmice osmine finala. Četvrtfinalne utakmice zakazane su za petak, 27. srpnja, a polufinalne i finalne za subotu, 28. odnosno nedjelju, 29. srpnja.
 
Raspored utakmica (nedjelja, 23. srpnja)
20.00 sati C. b. Petrunjela – Konoba Koloseum
20.45 sati Crvena funjestra – Fanat špadi
21.30 sati Gospino polje – Tutti frutti
22.15 sati Konoba Bonaca – Ura Nage
 

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist