Aktualno

I kvadrat zemlje u Dubrovniku najskuplji

Najskuplji kvadratni metri građevinskih zemljišta mogu se pronaći u Dubrovniku i Splitu, a za petama su im još neki gradovi uz more

dok je cijena zemljišta u Zagrebu niža nego na pojedinim otocima, podatci su portala Crozilla.com.

Cijene građevinskih zemljišta na godišnjoj su razini tijekom ožujka zabilježile osjetan pad. Dok na Jadranu cijene lagano rastu, u usporedbi s veljačom, u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji padaju. No, zato je na godišnjoj razini situacija obrnuta.

Podatci ovog portala, naime, pokazuju kako su među najskupljim građevinskim kvadratnim metrima na Jadranu bili oni u Dubrovniku, a za njih se tijekom ožujka tražilo oko 316 eura, te oni u Splitu čija je prosječna tražena cijena iznosila 309 eura. Među skupljim zemljištima nalaze se i ona u Makarskoj čija prosječna tražena cijena iznosi 207 eura po metru kvadratnom.

Tijekom ožujka na portalu Crozilla.com najveća je potražnja bila za građevinskim zemljištima na području Zagreba, zatim županije Zagrebačke, Splitsko-dalmatinske, Zadarske te Šibensko-kninske.
Od stranih posjetitelja koji su tijekom ožujka na portalu Crozilla.com pretraživali zemljišta najveći broj dolazio je iz Austrije, Švedske, Slovenije, Njemačke, Mađarske te Bosne i Hercegovine.
 
 
 

Pročitajte još

Danas obilježavamo Svjetski dan borbe protiv raka

Dulist

[VIDEO] Postira isplovila po najvećem refulu bure

Dulist

Katija Guljelmović: Moja prijateljica je izgubila bitku s rakom. Zbog toga sam odlučila donirati nagradu

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija