Aktualno

I Jug u akciji za Pava Hađiju!

Jug - Mornar 1994/2014

Humanitarnoj akciji ‘Svi za Pava’, koju su na Facebooku pokrenuli prijatelji teško stradalog Pava Hađije priključuje se i VK Jug Croatia osiguranje.

Naime, prihod od ulaznica s utakmice 3. kola LEN Lige prvaka između Juga i Galatasaraya, koja se igra u srijedu, 14. siječnja bit će uplaćen na račun na kojem se prikupljaju sredstva koja su prijeko potrebna za liječenje Pava, a koji je, ističu iz Juga, koji je šurjak (brat od supruge) njihovog igrača Pava Markovića koji je uputio poziv svim ljudima dobre volje:

– Pozivam sve navijače Juga i sve dobre ljude u Gradu da dođu na utakmicu u srijedu protiv Galatasaraya i na taj način pomognu u ovom teškom trenutku. Sredstva su potrebna za hitno liječenje u inozemstvu – riječi su Pava Markovića.

Pretplatničke iskaznice vrijede i za ovu utakmicu, ali VK Jug CO će osigurati i prikupljanje dodatnih novčanih sredstava. Naime, u klupskom kafiću bit će postavljena kutija u kojoj će se prikupljati donacije koje će, zajedno s prihodom od ulaznica, biti uplaćene na račun.

Broj računa na koji možete uplatiti sredstva je IBAN: HR0424070003102624715 – vlasnik Pavo Hađija, otvoren kod OTP banke. Uplate iz inozemstva: OTP banka Hrvatska d.d.; Domovinskog rata 3; 23000 Zadar, Hrvatska
SWIFT code: OTPVHR2X; IBAN: HR0424070003102624715 – vlasnik računa: Pavo Hađija.

Izvor: jug.hr

Pročitajte još

Plenković otkrio zašto toliko vjeruje ministrici Obuljen Koržinek: ‘Mi smo ista generacija’

Dulist

PROVJERITE POLICE Još jedna morska sol povučena s tržišta

Dulist

Meteorolog: ‘Do kraja svibnja promjenjivo, a ljeto će biti toplije od prosjeka uz moguće suše’

Dulist