Aktualno

I DALJE JE I U DOMU ZDRAVLJA Ginekologinja Nina Lale Jurić počela raditi u privatnoj poliklinici

Ginekologinja Nina Lale Jurić, dr. med. spec. ginekologije i opstetricije početkom lipnja postala je novi član ginekološke ordinacije jedne privatne poliklinike na dubrovačkom području. S obzirom da su se u javnosti pojavile informacije kako je dr. Lale u cijelosti napustila svoj rad u Domu zdravlja, ovu smo informaciju provjerili s ravnateljem ove zdravstvene ustanove Brankom Bazdanom. Bazdan je potvrdio kako je Nina Lale Jurić doista pošla raditi u jednu privatnu kliniku, ali na dodatan rad, van radnog vremena u Domu zdravlja, što joj je Dom zdravlja i odobrio. Bazdan je također potvrdio i kako dr. Lale i dalje radi i u ordinaciji koju drži u Domu zdravlja.

Podsjetimo, dr. Nina Lale Jurić paralelno je s ambulantom u Domu zdravlja držala i župsku ginekološku ambulantu gdje ju je u listopadu 2020. zamijenio dr. Željko Bačić, a nakon njega u ordinaciju je pristigla nova ginekologica Tončika Zovko Batur.

Pročitajte još

Nardelli i Klešković položili vijenac i zapalili svijeću na spomen obilježju u Mandaljeni

Dulist

Odazovite se na akciju darivanja krvi!

Dulist

Obilježavamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija