AktualnoUrednički izbor

HVALEVRIJEDNA GESTA Online koncert popularnih glazbenika Matka i Brane za 7. rođendan malene Goge

HVALEVRIJEDNA GESTA Online koncert popularnih glazbenika Matka i Brane za 7. rođendan malene Goge

U subotu, 1. svibnja sviramo ZA GOGIN KORAK. Goge je naša draga mala prijateljica koja slavi 7. rođendan – poručili su na svojoj Facebook stranici popularni glazbenici Matko i Brane.

Podsjetimo, malena Gordana Knego rođena je u 30. tjednu trudnoće, a kad je imala samo 21 dan, mlijeko je ušlo u njena pluća zbog čega je došlo do gušenja. Liječnici su je reanimirali tri puta te joj je dijagnosticirana aspiracijska pneumonija, uslijed čega je tri i pol mjeseca bila na respiratoru. Malena Goga tada je dobila vrlo važne životne bitke koje su se nastavile i danas, a u svemu tome je prati njena hrabra majka Magda. Njen suprug Pero, Gogin tata, iznenadno je preminuo prije dvije godine te se Magda za svaki napredak svoje kćeri nastavila boriti sama, no pomažu joj i dobri ljudi.

– Vidimo se na 33. Večeri flaširanih sportova i dobrosusjedskih odnosa na www.ZabavaTv.Hr i FB Matko i Brane od 21:00 sat. Unaprijed zahvaljujem svima Vama koji ćete podržati ovu humanitarnu akciju za našu dragu Gogu! – dodali su glazbenici.

Svi ljudi dobre volje u ovoj hvalevrijednoj akciji mogu sudjelovati uplatom na tekući račun OTP BANKE HR5324070003262082133, a za uplate iz inozemstva tu je SWIFT CODE OTPVHR2X. Uplate se ostvaraju na ime Magda Knego, Dubrovnik – ZA GOGIN KORAK.

Pročitajte još

OD UTORKA Stižu nove cijene goriva!

Dulist

NAGRAĐENE DORIS KOSOVIĆ I MIA DIMŠIĆ Najbolja pjesma po izboru radijskih urednika

Dulist

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist