Aktualno

‘HVALA SVIMA’ Maja i Mirko: Opet ste nas uspjeli usrećiti. U kutiji je 40 tisuća kuna, iznos nije konačan!

Završena je hvalevrijedna humanitarna akcija ’24h bez kompromisa’ naših Pozitivaca, Maje i Mirka Andrića.
-Opet ste nas uspjeli usrećiti i pokazali veliko srce. U kutiji je jutros bilo 40 tisuća kuna. Brojne su dostave bile i najave za uplate na račun Humanitarne udruge Saudade tako da ukupan iznos nije konačan. Jedva čekamo ponedjeljak da vidimo koja je cifra na računu – poručuju Maja i Mirko iz Verande.
-Hvala svima. Hvala našoj obitelji na podršci i ljubavi. Hvala našim prijateljima. Hvala vama svima.
Idemo spavati. Javimo vam sve još detalje. Dobro jutro. Laku noć – poručili su naši Pozitivci, koji su ove godine kuhali na novoj lokaciji u Orašcu u sklopu Hotela Dubrovački Vrtovi Sunca.

U restoranu Veranda 2.0 razne delicije su se spravljale od ranih jutarnjih sati subote, točnije od 6 pa sve do 6 sati ove nedjelje.
-Kuhamo i skupljamo novce za kupovinu uređaja potrebnog za dječje odjele Opće bolnice Dubrovnik – naglasili su uoči akcije Maja i Mirko. U prethodnim akcijama su kupljena dva CTG uređaja, monitor vitalnih funkcija za nedonoščad, stol za reanimaciju novorođenčadi te još jedan CTG uređaj.

Foto: Facebook/Veranda 2.0

Pročitajte još

Dubrovački trombunjeri pozivaju na projekciju filma u ovu subotu

Dulist

PITALI SMO Napojnice postaju dio računa. Jesu li dubrovački ugostitelji zadovoljni odlukom?

Karmen Maškarić

MONS. MATE UZINIĆ ‘Sjećanje na Festu izaziva mi osjećaje zahvalnosti, ali i nostalgiju’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija