Sport

HUMANOST MLADIH SLANJANA Novogodišnjim turnirom prikupili 11 380 kuna za ‘Dva skalina’

dva skalina slano humanitarni turnir

Humanitarni novogodišnji turnir ‘3 na 3’ na kojemu je sudjelovalo 25 ekipa iz Dubrovačko – neretvanske županije i jedna ekipa iz BiH održan je od 3. do 6. siječnja u sportskoj dvorani u Slanome. Četiri dana nogometa i zabave okupila su veliki broj navijača i gostiju u sportskoj dvorani. Još jednom su ljudi pokazali kako su zajedno u humanosti i dobrim djelima. Zahvaljući MNK Riva, organizatoru turnira, Općini Dubrovačko primorje i mnogima koji su sudjelovali u organizaciji, turnir je ostvario svoj krajnji cilj; pomoći udruzi Dva skalina. Prikupljeno je 11 380 kuna koje su uplaćene na račun Udruge, a momci iz organizacije i članovi MNK Riva, P. Lončar, J. Milić i P. Šimunović su posjetili korisnike Udruge.

Organizatori kažu kako posebno moraju zahvaliti Peru Stjepoviću Žici koji je volonterski sudio tri dana turnira te D. Ševelj i P. Milić i svoj slanskoj mladosti koja je na bilo koji način sudjelovala i dala svoj doprinos u realiziranju ovoga humanitarnog projekta.

-Čestitke ekipama na sudjelovanju, a posebno najboljima. Bili su to Agencija Mundo, 1. mjesto, drugo CB Mirakul i treće CB Magic. Titulu najboljeg igrača turnira odnio je Viktor Lekaj, a najbolji strijelac bio je Josip Vidović dok je titulu ‘Top penaldžije’ ponio Borna Ćorić iz Podstranja, mlada slanska nogometna nada – ističu organizatori.

Da je čitavi turnir protekao u miroljubivoj atmosferi, potvrđuje statistika od 7 žutih i 1 crveni karton u 42 utakmice na kojima je publika uživala u 194 pogotka.

-Humanost mladih Slanjana vrijedna je svake hvale i potpore, a posebno hvala svima koji su svojim dolaskom i novčanim sudjelovanjem podržali ovo događanje – naglašavaju organizatori.

Bio je to prvi humanitarni turnir u Slanomu, a organizatori već za dogodine najavljuju bolje i više!

Pročitajte još

Mateo Jerković viceprvak HEP prvenstva Hrvatske

Dulist

PRVENSTVO HRVATSKE U TENISU Dubrovčanin Mateo Jerković u finalu parova do 16 godina

Dulist

[FOTO] PRVENSTVO DALMACIJE Sjajni rezultati Atletskog kluba Dubrovnik!

Dulist