Grad

HUMANITARNA AKCIJA ‘MALE KUĆE’ Božićnom čarolijom prikupljeno preko 19 tisuća kuna za pomoć gimnazijalki

HUMANITARNA AKCIJA 'MALE KUĆE' Božićnom čarolijom prikupljeno preko 19 tisuća kuna za pomoć gimnazijalki

Odgojiteljice Dječjeg vrtića ‘Mala kuća’ s veseljem javljaju kako je za vrijeme trajanja ‘Božićne čarolije’ koju su pripremile u dvorištu za djecu Mokošice prikupljeno 19.565,00 kuna za kupnju elektronskog povećala za našu sugrađanku, slabovidnu gimnazijalku.

-Zaista smo sretne i ponosne što smo se uspjeli približiti potrebnom iznosu za kupnju ovog pomagala. Našu ‘Božićnu čaroliju’ 14. prosinca otvorio je dubrovački gradonačelnik Mato Franković. Poštivajući epidemiološke mjere, ograničile smo broj posjetitelja. Odgojne grupe su se svakodnevno izmjenjivale nakon radnog vremena vrtića, sve do subote 19. prosinca. Želja nam je bila djeci i roditeljima osvijetliti puteve do najljepšeg blagdana u godini. Slavimo i iščekujemo rođenje malog Isusa i radujemo se novim počecima u Novoj godini. Šetnjom kroz dvorište posjetitelji su mogli vidjeti jaslice koje su osmislile i izradile djelatnice ‘Male Kuće’ u suradnji s ostalim djelatnicima treće cjeline, sobove i snjegoviće koje su izradili roditelji polaznika našeg vrtića te mnoštvo svjetlosnih i ostalih zanimljivosti – istaknule su odgojiteljice.

Sve posjetitelje počastile su toplim priklicama i hot dogovima, a oni su se svojim dobrovoljnim prilozima odazvali humanitarnoj akciji ‘Male kuće’ u suradnji s Lions Clubom-Dubrovnik Sv. Vlaho pod nazivom ‘Srce pod povećalom’ koja je imala cilj prikupiti sredstva za kupnju elektronskog povećala za našu sugrađanku, slabovidnu gimnazijalku.

Foto: DV Mala kuća

Pročitajte još

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist

Počinje sanacija oštećenog asfalta na prometnicama, radit će se noću

Dulist

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist