Aktualno

Hrvatski turizam u Londonu

Hrvatski turizam u Londonu

Hrvatska turistička zajednica (HTZ), zajedno s 11 hrvatskih turističkih subjekata koji će prezentirati svoje programe za nadolazeću sezonu, predstavit će turističku ponudu Republike Hrvatske na jednoj od najznačajnijih turističkih burzi u svijetu World Travel Market.

WTM se održava u Londonu od 4. do 7. studenog.

Prvoga dana sajma, 4. studenoga, održat će se konferencija za strane i domaće predstavnike medija na kojoj će, nakon pozdravnih govora direktorice Glavnog ureda HTZ-a Meri Matešić i ministra turizma Darka Lorencina, direktor predstavništva HTZ-a u Londonu Tonko Rilović predstaviti ključne aktivnosti za britansko tržište u 2014. godini te rezultate i aktivnosti ostvarene na britanskom tržištu u ovoj godini, kao i novosti u hrvatskoj turističkoj ponudi, piše Poslovni Puls.

Kao i svake godine, na štandu Hrvatske turističke zajednice, veličine 175 četvornih metara, bit će održani i mnogi sastanci, među kojima su British Airways, Jet2.com & Jet2holidays, TUI, CNN, Thomas Cook, Low Cost Travel Groupo, Orbitz Worldwide i drugi.

World Travel Market, vodeći svjetski sajam turističke industrije s tradicijom dužom od 30 godina, svake godine okuplja oko 50 tisuća turističkih profesionalaca, više od pet tisuća izlagača i oko tri tisuće predstavnika medija iz cijelog svijeta.

Pročitajte još

[VIDEO/FOTO] ‘SA REGALA, IZ BURALA’ Modna revija nošnji i nakita Župe dubrovačke

Dulist

IZBRIŠITE IH Ove Android aplikacije kradu osobne i bankovne podatke!

Dulist

ZBOG POLUMARATONA Kuda sutra voze Libertasovi autobusi?

Dulist