DuList IN

Hrvatski proizvod ruralnog turizma

Manifestacija „Mirisi Božića u Konavlima 2011.“ ove godine će se održati od 23.-30. prosinca, a u program manifestacije uvedene su neke novine, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare udruge Agroturizam Konavle.

-Pozicionirali smo se kao hrvatski proizvod i od ove godine na manifestaciji će i turističke agencije prezentirati svoje proizvode. Za prošle smo Mirise Božića dobili plaketu „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“ za najbolju manifestaciju i njome smo povezali ruralne turizme Konavala sa Gradom Dubrovnikom. Povezali smo i zapad , jug i istok Hrvatske – rekao je uvodno potpredsjednik udruge Krešimir Šapro.

-Ove smo godine uveli tri novine. Termin je pomaknut prema Novoj Godini kako bi se povezali sa Gradom Dubrovnikom, kako bi naši gosti mogli dočekati Novu Godinu na Stradunu. Također ovogodišnja manifestacija ima u humanitarni aspekt, svoje proizvode darovat ćemo Marijinom domu u Cavtatu kako bi pokazali društvenu odgovornost za najpotrebitije stanovnike Konavala. Uvodimo i Dane otvorenih vrata konavoskih agroturizama, koji će se održati 28. prosinca, na kojima će posjetitelji moći bez najave obići konavoske agroturizme i po povoljnim cijenama degustirati gastronomiju i vina. Istog dana će se održati i IsKonBar – etno-gastro večer Istre, Konavala i Baranje – dodao je tajnik udruge Perica Pušić.

Otvaranje Mirisa Božića u Konavlima održat će se u petak 23. prosinca u 17 sati u Zavičajnom muzeju Čilipi, a nastupit će KUD Čilipi i jazz bend „Toto i prijatelji Mirisa Božića“. Također će biti organizirana i prezentacija fotografija i video uradak UHPA-e „Upoznaj Hrvatsku-ruralna destinacija Konavle“ te prezentacija web stranice Agroturizma Konavle.
 

Pročitajte još

‘Mala truba’ podijelila recept za slasni limun kolač

Dulist

[VIDEO] Poslušajte Nilinu i Sebinu obradu ljubavne pjesme velikog Arsena

Dulist

Katija Guljelmović: Moja prijateljica je izgubila bitku s rakom. Zbog toga sam odlučila donirati nagradu

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija