Aktualno

INTERNA KONTROLA Hoteli Maestral: ‘Ovo je izdvojen slučaj koji ne utječe na poslovanje Društva’

INTERNA KONTROLA Hoteli Maestral: 'Ovo je izdvojen slučaj koji ne utječe na poslovanje Društva'

Hoteli Maestral d.d. poslali su u subotu priopćenje povodom medijskih natpisa o internoj kontroli nakon uočene nepravilnosti u radu recepcije hotela Vis.

Tekst priopćenja prenosimo u cijelosti:

Hoteli Maestral d.d. cijenjena su dubrovačka hotelska kuća s tradicijom dužom od 80 godina i visokim referencama kod svih svojih poslovnih partnera. Ugled Društva je stvaran desetljećima profesionalnim radom i predanošću njenih djelatnika.

Činjenica je da su unutarnjom kontrolom uočene nepravilnosti u radu recepcije hotela Vis te da su odmah po saznanju pokrenute sve interne i zakonom predviđene procedure. Sve dok započeti procesi ne budu okončani, ne možemo izlaziti u javnost o detaljima istrage koja je u tijeku niti o eventualno uključenim osobama.

Želimo još jednom naglasiti kako se radi o izdvojenom slučaju koji predstavlja presedan u preko 80 godina poslovanja naše hotelske kuće i ni na koji način ne utječe kako na redovno poslovanje Društva tako ni na ugled naših vrijednih djelatnika jer je njihova profesionalnost, znanje i iskustvo upravo ono što čini najveće bogatstvo Hotela Maestral.

Pročitajte još

STRANI MEDIJI PIŠU Plenković jedan od kandidata za predsjednika Europske komisije?

Dulist

U korizmenoj akciji ‘Dodaj u košaricu’ prikupljeno 2780 proizvoda

Dulist

Građani nezadovoljni štandom u Gradu, Franković: ‘I ja sam se u najmanju ruku zgrozio’

Dulist