Županija

Hotel Sheraton primio prve goste

Jedna od najvećih investicija u nacionalnom turizmu otvorenjem Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela došla je u završnu fazu, pišu iz HUP-a Zagreb.

Upravo otvoreni Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel jedan je od najkvalitetnijih hotela pod brandom Sheraton na Mediteranu. Hotel raspolaže s 239 moderno uređenih soba i 11 apartmana

Radovi su započeli 2013. godine na lokaciji Mlini preuređenjem Hotela Astarea kako bi se doveo na razinu 4*, izgradnjom bazenskog kompleksa i popratnih sadržaja, rušenjem i gradnjom novih bungalova, te rušenjem i gradnjom novog butique hotela Mlini 4* s 90 smještajnih jedinica.
U obuhvatu Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela koji je danas primio prve goste su i postojeće Vile (Srebrenka, Supetar, Lovorka i Borovka) koje se preuređuju odnosno vraćaju u funkciju koja će sadržajno nadopunjavati ponudu Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela. Dio vila je već stavljen u funkciju dok su ostale u završnoj fazi odnosno pred opremanjem, poručuju iz HUP-a.
Društvo Hoteli Dubrovačka rivijera d.d. će po dovršetku programa u cijelosti raspolagati sa gotovo 750 smještajnih jedinica i popratnim sadržajima koji su koncipirani na način da udovoljavaju najmodernijim trendovima međunarodne hotelske i turističke industirije.
Otvorenjem Sherton Dubrovnik Riviera Hotela dovršen je najveći dio ulaganja na lokalitetima Mlini i Srebreno. Kroz 30-tak dana je planirano i svečano otvorenje do sada dovršenih objekata, a o čemu ćemo pravovremeno izvijestiti javnost, poručuju investitori.

Pročitajte još

Agroturizam Konavle nastavlja s projektom ‘Nova generacija za novi razvojni koncept ruralnog turizma’

Dulist

KONAVLJANIN BOGATOG ŽIVOTNOG ISKUSTVA U 108. godini života napustio nas je gospar Božo Kralj

Dulist

Libertasovo prodajno mjesto u Župi bit će otvoreno od ponedjeljka do 7. veljače!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija