Županija

Hotel Sheraton primio prve goste

Jedna od najvećih investicija u nacionalnom turizmu otvorenjem Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela došla je u završnu fazu, pišu iz HUP-a Zagreb.

Upravo otvoreni Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel jedan je od najkvalitetnijih hotela pod brandom Sheraton na Mediteranu. Hotel raspolaže s 239 moderno uređenih soba i 11 apartmana

Radovi su započeli 2013. godine na lokaciji Mlini preuređenjem Hotela Astarea kako bi se doveo na razinu 4*, izgradnjom bazenskog kompleksa i popratnih sadržaja, rušenjem i gradnjom novih bungalova, te rušenjem i gradnjom novog butique hotela Mlini 4* s 90 smještajnih jedinica.
U obuhvatu Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela koji je danas primio prve goste su i postojeće Vile (Srebrenka, Supetar, Lovorka i Borovka) koje se preuređuju odnosno vraćaju u funkciju koja će sadržajno nadopunjavati ponudu Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela. Dio vila je već stavljen u funkciju dok su ostale u završnoj fazi odnosno pred opremanjem, poručuju iz HUP-a.
Društvo Hoteli Dubrovačka rivijera d.d. će po dovršetku programa u cijelosti raspolagati sa gotovo 750 smještajnih jedinica i popratnim sadržajima koji su koncipirani na način da udovoljavaju najmodernijim trendovima međunarodne hotelske i turističke industirije.
Otvorenjem Sherton Dubrovnik Riviera Hotela dovršen je najveći dio ulaganja na lokalitetima Mlini i Srebreno. Kroz 30-tak dana je planirano i svečano otvorenje do sada dovršenih objekata, a o čemu ćemo pravovremeno izvijestiti javnost, poručuju investitori.

Pročitajte još

POTPISAN SPORAZUM Majkovi dobivaju Centar zaštite i očuvanja slatkovodnih kornjača

Dulist

BEZOBRAZLUK U KONAVLIMA Netko je srušio međe i suhozide i ‘usput’ posjekao stabla!

Dulist

DOBROSLAVIĆ ‘Zakon kojim se svojataju dubrovački književnici potvrđuje da velikosrpski projekt nije zamro’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija