Hrvatska

HDZ-ovci ne vjeruju izlaznim anketama

U dubrovačkom gradskom i županijskom HDZ skeptični su prema prvim izlaznim anketama, prema kojima na parlamentarnim izborima HDZ dobiva tek 40 mandata.

– Prema mom mišljenju izlazne ankete nisu realne, pomalo pristižu rezultati iz biračkih tijela koji pokazuju bolje rezultate od navedenih anketa – istaknuo je župan dubrovačko – neretvanski Nikola Dobroslavić.

Predsjednica gradske organizacije HDZ-a Dubravka Šuica ističe kako izlazne ankete sasvim sigurno pokazuju određeni trend, ali nije u potpunosti uvjerena u njih. Dodala je kako je potrebno pričekati konačne rezultate. U stranačkim prostorijama HDZ-a atmosfera je prilično mirna. Mobiteli zvone, ali većina ih je posvećena praćenju rezultata izlaznih anketa na TV-u.

Za dulist, rezultate izlaznih anketa je komentirao i načelnik općine Dubrovačko primorje Nikola Knežić. On je također skeptičan prema izlaznim anketama, te ističe kako je HDZ u Dubrovačkom primorju, prema rezultatima koji stižu s terena dobio između 50 do 70 posto glasova.

Pročitajte još

PLENKOVIĆ O MJERAMA ZBOG ENERGETSKE KRIZE ‘Nemamo ih, još smo na godišnjem odmoru’

Dulist

U Hrvatskoj boravi više od milijun turista, Dubrovnik u kolovozu i dalje šesti po noćenjima

Dulist

UZ VELIKU GOSPU MUP uputio upozorenje i savjete vozačima i hodošasnicima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija