Politika

HDZ OBJAVIO REZULTATE Evo koliko su glasova dobili Franković i zamjenici na unutarstranačkim izborima

Gradsko izborno povjerenstvo HDZ-a Grada Dubrovnika utvrdilo je i objavilo konačne i službene rezultate izbora za predsjednika i potpredsjednike Gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Grada Dubrovnika. Nakon prikupljenih i obrađenih rezultata glasovanja utvrđeno je da je na biračkom mjestu na kojem je upisano 1607 članova HDZ-a s biračkim pravom, glasovanju pristupilo 565 članova HDZ-a, tj. 35 posto.

Prema broju glasačkih listića, istaknuli su iz HDZ-a, za izbor predsjednika GO HDZ-a Dubrovnik glasovalo je 565 članova dubrovačkog HDZ-a. Utvrđeno je 553 važećih listića, tj. njih 97,88 posto. Kandidat za predsjednika GO HDZ-a Dubrovnik Mato Franković dobio je 553 glasa, odnosno 97,88 posto. Prema broju glasačkih listića za izbor potpredsjednika GO HDZ-a Dubrovnik glasovalo je 557 članova HDZ-a. Utvrđena su 552 važeća glasačka listića, odnosno 99,10 posto. Pero Milković dobio je 406 glasova, Marko Potrebica 398, a Zrinka Raguž 351 glas.

Pročitajte još

Diana Brkić ravnateljica ‘Pčelice’, Franica Lasić Dječjih vrtića Dubrovnik

Andrea Falkoni Račić

GRADONAČELNIK IM DAO ZADATAK Dubrovački savez športova morat će prikazati građanima svaku potrošenu kunu

Andrea Falkoni Račić

‘Ne tjeramo restauratore iz Kaboge. Uvjete za restauraciju papira imaju u Državnom arhivu’

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija