Politika

HDZ Konavle predstavio zamjenike

HDZ Konavle predstavio zamjenike

Novoizabrani Općinski odbor HDZ-a Konavle održao je svoju konstituirajuću sjednicu jučer na kojoj su, uz prethodno izabranog predsjednika Pera Ljubića, imenovana i dvojica zamjenika predsjednika.

Zamjenici predsjednika su Mato Đangradović i Mario Dimnić, tajnik je Ivo Banac, a rizničar Luka Pivčić. U Općinski odbor HDZ-a Konavle slijedom stranačkog Statuta, a sukladno svojoj funkciji, kooptirani su Luka Korda kao načelnik općine, Božo Martinović kao predsjednik Općinskog vijeća te Juraj Magud kao predsjednik kluba vijećnika HDZ-a Konavle.

Članovi odbora na konstituirajućoj sjednici usvojili su Političku deklaraciju HDZ-a Konavle, koja označava smjernice daljnjeg djelovanja stranke, a temelji se na principu da svi moraju biti u službi stranke te da nitko nema pravo ignorirati članove i podrediti stranku osobnim interesima.

Također, članovi odbora donijeli su odluku da će na prvoj slijedećoj sjednici, koja će se održati za nekoliko dana, donijeti odluku o HDZ-ovim predložnicima za lokalne izbore.
 
 

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist