Politika

HDZ izabrao županijskog predsjednika

Završeno je glasovanje za predsjednika Županijskog odbora HDZ-a na Izbornoj skupštini u Dubrovačkim vrtovima sunca. Delegati su birajući između Tea Andrića i Branka Bačića donijeli odluku.

Tajnim glasovanjem na 23 izborna mjesta, jedan po jedan u dvoranu je s kandidacijskim listama ušlo ukupno 274 delegata iz općinskih i gradskih organizacija Dubrovačko – neretvanske županije. Odluka je donesena i sad je na Izbornoj komisiji da prebroji sve glasove.
Glasovalo se na četiri listića jer se birao predsjednik, članovi Izvršnog i Nadzornog odbora ŽO HDZ-a te delegati za Opći sabor koji će se 20. svibnja održati u Zagrebu. Prema informacijama iz Orašca, rezultati glasovanja će biti poznati najranije oko 19 sati.

Također doznajemo kako je glasovanje prošlo u demokratskom ozračju, a nakon što je završeno svi delegati su opušteniji nego prije samog izbora, završilo je lobiranje i sada se čeka kada će se prebrojati rezultati i doznati ime osobe koja će županijski HDZ voditi u sljedećem razdoblju.
 
 
 
 
 

Pročitajte još

SVEČANA SJEDNICA Franković predočio građanima račune, Potrebica zahtijeva novo rješenje brze ceste!

Dulist

MILAN KAPOVIĆ Petrov imenovao privremenog povjerenika Mosta za Dalmaciju

Dulist

Umjetna inteligencija prekopirala Vlahušića!? Evo odgovora o najvažnijim pitanjima za Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija