Grad

Hasib Alibegović Ale donirao ‘Piturima’ stolnoteniski stol prilagođen osobama s invaliditetom

Prepoznavši vrijednost projekta Grada Dubrovnika ‘Športske aktivnosti za osobe s invaliditetom’, hrvatski branitelj i pripadnik Udruge specijalne jedinice policije ‘GROF Dubrovnik’ Hasib Alibegović donirao je Stolnoteniskom klubu Libertas Marinkolor stolnoteniski stol prilagođen osobama s invaliditetom, javljaju iz Grada Dubrovnika.

Primopredaja stola održala se u Športskoj dvorani u Gospinom polju 14. studenog uz nazočnost pročelnika i zamjenika pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživa Brčića i Miha Katičića, predsjednika i članova Udruge specijalne jedinice policije ‘GROF Dubrovnik’ te predstavnika Stolnoteniskog kluba Libertas Marinkolor.

Zahvalivši Hasibu Alibegoviću na vrijednoj donaciji, predsjednik Stolnoteniskog kluba Libertas Marinkolor Goran Raspopović uručio mu je zahvalnicu, a dugogodišnji predsjednik kluba Marinko Matulović klupski šal.

Stolnoteniski klub Libertas Marinkolor od samog početka se uključio u gradski projekt športa za osobe s invaliditetom, a snažnu podršku projektu pruža i Udruga specijalne jedinice policije ‘GROF Dubrovnik’.

Pročitajte još

DUMAME I TINTILINIĆI Zabava u Uvali za malenu Luciju

Dulist

Obnavlja se cesta između Dubravice i Trstenoga, vrijednost radova 300 tisuća eura

Dulist

ZAPOČELI RADOVI VRIJEDNI 137 TISUĆA EURA Obnavlja se nogostup u Svetom Jakovu i Mokošici

Dulist