Sport

GRMI GOSPINO POLJE Stiže Nacional!

GRMI GOSPINO POLJE Stiže Nacional!

Nakon odlične utakmice u Solinu protiv lidera prvenstva i pobjede 3:2, malonogometaši Squarea danas od 19 sati u dubrovačkoj sportskoj dvorani Gospino polje dočekuju aktualnog prvaka Hrvatske – zagrebačkog Nacionala!

Dubrovčani su svoj primarni cilj ostvarili, pobjedom u Solinu osigurali ostanak, a Nacional stiže u najboljem mogućem trenutku. Iako u drugom dijelu sa čak četiri uzastopne pobjede bez primljenog pogotka (14:0!), momčad Roberta Grdovića svjesna je težine ovog susreta te je u Dubrovnik stigla već u petak. Što se tiče Squarea, u drugom dijelu gotovo neočekivani rezultati, na klupi sa Matom Cvjetkovićem i Hrvojem Šimunovićem dubrovački Square ne zna za poraz.  Grčevitom borbom cijele momčadi, a posebno vratara Zorana Primića koji je čak u posljednje tri utakmice proglašen igračem vratarom, dovoljan su dokaz da je Dubrovniku mjesto u najelitnijem rangu malog nogometa u Hrvatskoj!

Za susret protiv Nacionala Dubrovčani su već danima u pripremi mega spektakla! Naime, Klub je osigurao svim navijačima prigodan poklon, a tijekom susreta i bogate nagrade, a vrijedi istaknuti da je glavna nagrada putovanje za dvije osobe!  Uz gromoglasnu navijačku podršku, dubrovački plesni studio Step’n’Jazz koji duže od desetljeća pobire državne, ali i svjetske nagrade nastupiti će kao uvertira utakmice, a svoje plesne vještine pokazati će i tijekom cijelog susreta što će dodatno usijati već užarenu atmosferu u dvorani Gospinog polja!

Spektakl je zajamčen, igrači su spremni, navijači također, mjesto već svima poznato: sportska dvorana Gospino polje od 19 sati!

Davor Lopin

Pročitajte još

VEČERAS SVI U GOSPINO POLJE! Košarkaši Dubrovnika dočekuju Šibenik

Dulist

[FOTOGALERIJA] Dubrovački mališani na Stradunu pokazali svoje trkačke vještine

Dulist

[FOTOGALERIJA] Luka Đurović najbrže svladao zidine!

Dulist