Sport

GRADSKA PING PONG LIGA U vodstvu OŠ Cavtat Konavljanin

GRADSKA PING PONG LIGA U vodstvu OŠ Cavtat Konavljanin

OŠ Cavtat Konavljanin obranio je prvo mjesto na ljestvice 1. gradske lige u stolnom tenisu nakon što je u meču 5. kola s glatkih 7:0 svladao Halo Dubrovnik.

Drugoplasirani Geoplan slavio je s 5:2 protiv STK Dubrovnika, a Marinkolor je sa 6:1 bio bolji od Šampinjona ZLD. U najzanimljivijem meču kola Srđ je s 4:3 pobijedio Dr. Čolić. Soul caffe je u 5 kolu bio slobodan. OŠ Cavtat Konavljanin s 10 bodova drži prvo mjesto, ispred Geoplana s 9 te Soul Caffea sa 7. Najbolji pojedinac nakon 5. kola je Filip Mikulić (Geoplan), a najbolji par Vlaho Car i Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin).

Prvoplasirana ekipa 2. lige Sun Sail nastavio je s pobjedama. u 5. kolu s 5:2 su pobijedili Luku Sorkočevića. Uvjerljiv je bio Aaragosa Travel, koji je upisao glatku 7:0 pobjedu nad OŠ Grudom Ljuta. OŠ Gruda Popovići je sa 6:1 bio bolji od Lapad kolora, a s istim rezultatom Samo Lagano je prošao Shaolin Express. OŠ Gruda III je s 5:2 slavila protiv Libertas klinaca.

Vodeći sastav 2. lige nakon 5. kola je Sun Sail s 10 bodova, ispred Aragosa Travela sa 9 te Luke Sorkočevića s 8. Najbolji pojedinac je Josip Dedo (Aaragosa Travel), a najbolji par Đivo Vidojević i Tomo Vodnica (Sun Sail).

Pročitajte još

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist