Sport

GRADSKA PING PONG LIGA Soul Caffe ostao lider

stolni liga 3

Odigrani su mečevi 5. kola u 1. i 2. gradskoj stolnoteniskoj ligi.

U derbiju 1. luge Soul Caffe je s 8:2 svladao OŠ Cavtat Konavljanin, uz sjajnu igru Mara Mileusnića. U drugim susretima Dubrovnik 1 bio je bolji od Srđa s 9:1, a s identičnim rezultatom je Dr. Čolić pobijedio Šampinjone. Marinkolor je sa 7:3 slavio protiv Halo Dubrovnika, dok je Geoplan bio bolji od Soul Caffea 2 sa 6:4.

Nakon pet kola u vodstvu je Soul Caffe s maksimalnim brojem osvojenih bodova. Najbolji pojedinci su Filip Mikulić (Geoplan), Maro Mileusnić (Soul Caffe) te Paulo Mandić (Soul Caffe). Najbolji parovi su Paulo Mandić i Maro Mileusnić (Soul caffe), Vedran Đurđević i Jurica Prpić (OŠ Cavtat Konavljanin) te Damir Gleđ i Filip Mikulić (Geoplan).

U 2. ligi lider Dubrovnik je glatko tukao Lapadkolor s 10:0, Eurokarbon je bio bolji od Luke Sorkočevića sa 6:4, a Samo lagano s 8:2 pobijedila OŠ Grudu. Nakon pet kola Dubrovnik ima maksimalni učinak.

Najbolji pojedinci su igrači Dubrovnika Kemal Halilović, Maroje Lalić i Frano Martić, a najbolji parovi Vlaho Car i Zvonko Koštro (OŠ Gruda), Maroje Lalić i Frano Martić (Dubrovnik) te Toni Portolan i Đivo Vidojević (Eurokarbon).

U gradskoj stolnoteniskoj ligi slijedi trotjedna blagdanska stanka, a 6. kolo odigrat će se u tjednu od 9. do 15. siječnja 2017.

Pročitajte još

JUGAŠI U FINALU EUROKUPA! Potopili španjolski Sabadell

Dulist

[FOTOGALERIJA] Vesela lica na Olimpijskom festivalu dječjih vrtića

Dulist

JUG U POLUFINALU LEN EUROCUPA Vjekoslav Kobešćak: Utakmica će sigurno biti teška

Dulist