Sport

GRADSKA PING PONG LIGA Soul Caffe i dalje uvjerljiv

GRADSKA PING PONG LIGA Soul Caffe i dalje uvjerljiv

Odigrano je 3. kolo u 1. i 2. ligi dubrovačke amaterske stolnoteniske lige.

U 1. ligi Ekipa Soul caffe je svladao Soul caffe 2 s 9:1. Najbolji igrač susreta bio je Maro Mileusnić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio samo 2 seta pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru sa suigračem Paulom Mandićem.

Dubrovnik 1 pobijedio jeHalo Dubrovnik s 10:0. Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (Dubrovnik 1) koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. Za ekipu Dubrovnik 1 igralo je 5 igrača i svi su zabilježili pobjede, iako su dva meča završila u 5 setova.

Marinkolor je slavio protiv Geoplana sa 7:3. Najbolji igrač susreta bio je Filip Mikulić (Geoplan) koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je samo 3 seta. Unatoč izvrsnoj igri najboljeg igrača utakmice, Filipa Mikulića, igrači Marinkolora su svo troje uzeli po 2 pojedinačne pobjede i pobjedu u paru i na taj način priveli utakmicu kraju bez iznenađenja.

OŠ Cavtat Konavljanin upisao je pobjedu 8:2 protiv Dr. Čolić. Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je sam 2 seta, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Juricom Prpićem.

Šampinjoni i Srđ odigrali su 5:5. Najbolji igrač susreta bio je Milan Rezo (Srđ) koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Borisom Cikojom.

Nakon 3. kola u 1. Ligi na prva tri mjestu nalaze se Soul caffe, OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih po 9 bodova i Geoplan s osvojenih 7 bodova. Najbolji pojedinci nakon 3. kola su Maro Mileusnić (Soul caffe), Filip Mikulić (Geoplan) i Paulo Mandić (Soul caffe), a najbolji parovi Paulo Mandić i Maro Mileusnić (Soul caffe), Vedran Đurđević i Jurica Prpić (OŠ Cavtat Konavljanin) te Damir Gleđ i Filip Mikulić (Geoplan).

U 3. kolu 2. lige Dubrovnik je bio bolji od Luke Sorkočevića s 9:1. Najbolji igrač susreta bio je Kemal Halilović (Dubrovnik) koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set.

OŠ Gruda pobijedila je Lapad kolor sa 6:4. Najbolja igračica susreta bila je Petra Skurla (Lapad kolor) koja je svojoj ekipi donijela 3 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustila je 4 seta.

Eurokarbon je svladao Samo lagano sa 7:2. Najbolji igrač susreta bio je Toni Portolan (Eurokarbon), koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je samo jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Đivom Vidojevićem. Utakmica je odigrana sa dva igrača s jedne i druge strane zato je ovakav rezultat.

Nakon 3. kola u 2. Ligi prvi je Dubrovnik s osvojenih maksimalnih 9 bodova, na drugom mjestu je Luka Sorkočević s osvojenih 7 bodova, a treće mjesto drži Eurokarbon s osvojena 7 boda, ali s nešto lošijom set razlikom od drugoplasirane ekipe. Najbolji pojedinci nakon 3. kola su Kemal Halilović (Dubrovnik), Maroje Lalić (Dubrovnik) i Frano Martić (Dubrovnik), a najbolji parovi Vlaho Car i Zvonko Koštro (OŠ Gruda), Toni Portolan i Đivo Vidojević (Eurokarbon) te Maroje Lalić i Frano Martić (Dubrovnik).

Pročitajte još

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist