Grad

Gradonačelnik predložio umanjenje vrtićke naknade za 50 posto

Gradonačelnik Mato Franković predložio je danas ravnateljicama dječjih vrtića da se za djecu koja zbog pandemije ne pohađaju vrtić umanji i cijena mjesečne naknade. Naime, u cilju prevencije širenja pandemije uzrokovane koronavirusom na području Grada Dubrovnika, javna ustanova Dječji vrtići Dubrovnik, kojoj je osnivač Grad Dubrovnik, izdala je preporuku prema kojoj se roditeljima čija djeca pohađaju vrtić preporučuje da djecu ostave kod kuće ako imaju takvu mogućnost.

Gradonačelnik Mato Franković stoga je danas uputio i dopis ravnateljicama vrtića s prijedlogom da se za djecu koja u tekućem mjesecu u vrtićima borave manje od 50 posto dana umanji plaćanje naknade za boravak djece u Dječjim vrtićima Dubrovnik za 50 posto.

Iz Grada podsježaju kako su već oslobodili plaćanja naknade za boravak djece u Dječjim vrtićima Dubrovnik sve obitelji za mjesece travanj, svibanj i lipanj 2020. godine.

Pročitajte još

Dubrovački obrtnici dobili potpore u iznosu od milijun kuna

Dulist

RAZGOVOR S MIRSOM Udahnimo sadašnjost i izdahnimo prošlost. Stanimo na loptu i budimo bolji ljudi

Andrea Falkoni Račić

Od sutra izmjene u gradskom voznom redu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija