Politika

GRADONAČELNIK OTKRIO LOKACIJU Azil za životinje kraj sanirane Grabovice, tamo nikome ne smeta

Gradonačelnik Mato Franković rekao je na sjednici Gradskog vijeća kako će se azil za napuštene životinje graditi u blizini Grabovice, koja bi se uskoro trebala sanirati.

-Na prezentaciji Proračuna vidjet ćete koliko ćemo izdvajati za napuštene životinje. Vaš prijedlog je dobar,  a i mi smo ga istražili – rekao je gradonačelnik odgovarajući na pitanje vijećnice Dolores Lujić koja je istaknula kako se Grabovica predlagala kao jedna od potencijalnih lokacija za azil, nakon sanacije.

-Pored Grabovice ima 15 tisuća kvadrata zemljišta u vlasništvu Grada i prihvatljivo je za izgradnju azila. Osigurali smo još dva milijuna kuna za kupnju dodatnog zemljišta. Sa samim tim procesom ide i sanacija Grabovice,  a ovih dana počinje javno savjetovanje. Nakon sanacije tamo ćemo imati više od 60 tisuća kvadrata urednog, saniranog zemljišta gdje će se moći razvijati i drugi sadržaji. To je idealna lokacija, komunalno uređena, ima cestu, struju, vodu i nikome ne smeta – rekao je Franković.

Pročitajte još

BAGERI UNIŠTILI IMOVINU GRADA POVIŠE FINE ‘Ovo je čisti čin nasilja!’

Andrea Falkoni Račić

HOĆE LI SE I OSTVARITI? U najavi je dolazak 354 cruisera s više od 600 tisuća putnika

Andrea Falkoni Račić

Kristić: Je li ovo korak za zaustavljanje megalomanske gradnje na zemljištu Zaklade Mihanović?

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija