Politika

GRADONAČELNIK BARAČU ‘Deset godina u Vodovodu ne radite ništa! Vi ste Rade Buljubašić SDP-a’

GRADONAČELNIK BARAČU 'Deset godina u Vodovodu ne radite ništa! Vi ste Rade Buljubašić SDP-a'

Tema o uhljebima u Gradskoj upravi izazvala je iskre između gradonačelnika i vijećnika Jadrana Barača. Barač se, naime, na spominanje uhljeba javio za riječ te istaknuo kako je gradonačelnik njega prije godinu i pol dana proglasio primjerom najvećeg uhljeba u RH.

Izazvalo je to na reakciju gradonačlenika.

-Nitko u Vodovodu ne zna što vi radite. Recite nam vi što ste radili zadnjih sedam dana, vjerujem da ni vi ne znate. Vi deset godina tamo ništa ne radite. Svaka stranka ima svoga uhljeba, imao ga je HDZ u imenu i liku Rade Buljubašića, ali postoje časni ljudi koji puno rade. Vi ste jedan od Rada Buljubašića SDP-a – rekao je gradonačelnik Mato Franković.

Na to mu je odgovorio Jadan Barač spomenuvši kako se statut ACI-ja mijenjao kako bi Franković mogao zasjesti u fotelju direktora.

-Ponašajte se odgovorno i komunicirajte primjereno, s minimalnom dozom obrazovanja kojega nemate baš širokoga – uzvratio mu je Barač.

Baraču je replicirao i Marko Potrebica.

-I vi ste neporezno djelovali kao Sjeverna Koreja u trenutku kad ste prije nekih mjesec dana prozvali moju odvjetnicu i radili pritisak na nju u nekom predmetu koji će biti na sudu ili ne. Prozivali ste je da je zastupnica DPDS-a i moja, čime ste radiili neprimjereni politički pritisak na odvjetnicu koja radi svoj posao za novce – rekao mu je Potrebica.

-Gradonačelnik ima ovlasti nad upravom mog društva i ima moć nad mojim radnim mjestom, a ja nema nikakve utjecaje na vašu pravnu zastupnicu da bih mogao utjecati. Mogu polemizirati i to je moje pravo – rekao mu je Barač.

Pročitajte još

UHIĆEN BIVŠI POMOĆNIK NINE OBULJEN Davor Trupković prihvatio mito od 39 tisuća eura i Apple Watch

Dulist

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist