Grad

GRAD ZA DJECU Dječji vrtići Dubrovnik bogatiji za stručnu literaturu i slikovnice

Za potrebe ustanove Dječji vrtić Dubrovnik nabavljena je literatura za jačanje stručnih kompetencija djelatnika i slikovnice za djecu, u ukupnoj vrijednosti od 27.365,38 kuna. Vrijedne knjige financirane su u sklopu EU projekta ‘Grad ZA djecu-poboljšanje usluga i uvjeta za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na području grada Dubrovnika’, a za istima je stručna služba vrtića iskazala interes u procesu provedbe projekta.

U prethodnom razdoblju već je nabavljena oprema za uređenje igrališta DV Pile te oprema za provođenje Montessori programa, oprema za provođenje sportskog programa te senzorne sobe. Vrtić je opremljen i novim dostavnim vozilom, kao i informatičkom opremom – video nadzorom, a nabavljeno je i 16 prijenosnih računala te projektor.

U sklopu projekta uvedena je usluga poslijepodnevne smjene, kao i rad subotom u određenim dječjim vrtićima, pružanje usluge u vrtiću na Lopudu i tijekom ljeta, zaposlili su se brojni odgojitelji, asistenti, djelatnici u tehničkom osoblju i u drugom stručnom kadru poput psihologa te se financiraju i brojne edukacije.

Podsjetimo, projekt ‘Grad ZA djecu – poboljšanje usluga i uvjeta za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na području grada Dubrovnika’ ukupne vrijednosti 14.080.986,10 kuna u potpunosti je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Pročitajte još

Saniran usjek kod Vile Elite, šetnica Nika i Meda Pucića u punoj funkciji

Dulist

SPRAVE ZA ISTEZANJE, FITNESS SET Franković u điru novouređenom hodačkom stazom u Solitudu

Dulist

Obnavljaju se prostori Dubrovačkih knjižnica u Gružu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija