Aktualno

Grad kaznio šatoraše na Pilama!

Turisti su se odlučili za kampiranje u Gradu te su zaključili da je najbolja lokacija za zabavu upravo na Pilama! Komunalni redari su reagirali te su im naplatili kaznu.

– Komunalni redari Grada Dubrovnika naplatili su kaznu za nepropisno kampiranje jučer ispod platana na Pilama. Nakon što su redari u obilasku uočili postavljeni šator, ali i dobili nekoliko prijava građana, izlaskom na teren nisu nikoga zatekli u šatoru, kojeg su potom uklonili, a onda i naplatili kaznu vlasnicima, neodgovornim stranim turistima, kada su došli po svoju opremu za kampiranje – izjavili su iz Grada Dubrovnika na svom Facebook profilu.

blank

Naveli su kako građani ovakva i ostala kršenja komunalnog reda mogu prijaviti direktno dežurnom komunalnom redaru na broj 099 388 2729, dok se nepropisna parkiranja prijavljuju dežurnom prometnom redaru na broj 099 388 2730.

Također navode da se sve ostale nepravilnosti komunalne infrastrukture mogu prijaviti na brojeve telefona za hitne intervencije, to je 0800 20 30 20 i 020 333 792.

Pročitajte još

SVEČANO OTVORENJE Dubrovački medijski dani posvećeni dezinformacijama

Dulist

HZJZ O RIZICIMA Što je fentanil i zašto je toliko opasan?

Dulist

Pater Mirko Nikolić predvodio svetu misu uz blagdan zaštitnika policajaca

Dulist