Grad

GRAD DUBROVNIK Započeli radovi na održavanju sportskih i dječjih igrališta

GRAD DUBROVNIK Započeli radovi na održavanju sportskih i dječjih igrališta

U sklopu aktivnosti na održavanju dječjih i sportskih igrališta koje provodi Upravni odjel za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu obnovljeno je sportsko igralište ‘Naš dom’ u Novoj Mokošici, a uređeno je i igralište na Kantafigu kao i dječje igralište na Batali.

Sportsko igralište u naselju ‘Naš dom’ prošlo je pravu preobrazbu. Provedeni su radovi zamjene i bojanja ogradne konstrukcije te pletiva mreže uz ojačanje konstrukcije iza golova. Obojani su rukometni golovi i košarkaške konstrukcije te je izvršena zamjena mrežica na golovima i obručima. Postavljene su dvije nove košarkaške ploče, betonski zidovi su prebojani, a igralište je ocrtano.

Na sportskom terenu na Kantafigu izvršena je zamjena i bojanje ogradne konstrukcije i pletiva mreže te ocrtavanje terena. Također su ojačane konstrukcije iza samih golova, dok su na dječjem igralištu na Batali izvršeni potrebni popravci na spravama.

U tijeku su opsežniji radovi na održavanju sportskog igrališta u Mokošici (Na moru), a sukladno planu rada Odjela slijede popravci i obnove sportskih terena u Čokolinu, na Montovjerni, na Ilijinoj glavici, u Mokošici (Između dolaca) te dječjih igrališta u Mokošici, Zatonu, u Pilama i u Uvali Lapad.

Pročitajte još

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Andro Vidak na Orsuli je ostavio četiri apartmana! Ima nove velike planove za taj gradski park!

Barbara Đurasović

UŽIVO OD 10 SATI Pratite otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

JAVNI POZIV Grad sufinancira nabavu, instaliranje i ugradnju solarnih modula na obiteljskim kućama

Dulist