Grad

Grad Dubrovnik: Razmislit ćemo o drukčijoj organizaciji budućih koncerata

S obzirom na sinoćnji koncert Daleke obale, odlučili smo pitati Grad Dubrovnik razmišlja li o drukčijem načinu organiziranja koncerata tijekom Dubrovačkog zimskog festivala.

U odgovoru ističu da su organizirali sinoćnji koncert u čast dubrovačkih branitelja, s najboljom namjerom da se naši sugrađani zabave.

-Pritom smo bili dužni poštovati epidemiološke mjere Nacionalnog stožera i na terenu sve pripremiti sukladno važećim preporukama i mjerama suzbijanja širenja virusa, jer se sva javna događanja posebno kontroliraju. Međutim, svjesni smo kako takav način organizacije sinoć nije dobro prihvaćen od građana i svakako ćemo razmisliti o drukčijim načinima organizacije budućih koncerata koje smo najavili u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala – rekli su iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Tko je umjesto gradonačelnika bio na ređenju mons. Roka Glasnovića?

Dulist

BISKUP NOVINARIMA Osjećam se sretno i blagoslovljeno. Hvala vam što prenosite onima koji nisu mogli doći

Dulist

OBRAĆANJE NOVOG BISKUPA Svi smo mi Vlahovi ljudi. A to nas obvezuje na zajedništvo, sudjelovanje i poslanje u Crkvi i društvu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija