Aktualno

GORDAN JANDROKOVIĆ IZRAZIO SUĆUT ‘Gubitak Gorana Komlenca još je jednom ukazao na svu opasnost vatrogasnog posla’

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je brzojav sućuti obitelji Komlenac u povodu smrti pripadnika Javne vatrogasne postrojbe Dubrovački vatrogasci i člana Dobrovoljnog vatrogasnog društva Orašac Gorana Komlenca. Njegov brzojav prenosimo u cijelosti:

Poštovana obitelji,

s velikom sam žalošću primio vijest o smrtnom stradavanju Gorana Komlenca prilikom gašenja požara kod Zatona Dubrovačkog. U ovim teškim trenucima za Vas, kao i za cjelokupno hrvatsko vatrogastvo, u ime zastupnica i zastupnika Hrvatskoga sabora te osobno izražavam Vam iskrenu sućut i duboko suosjećanje.

Hrvatski vatrogasci svakodnevno iskazuju svoju požrtvovnost i hrabrost u nesebičnom pomaganju drugima, a tragičan gubitak gospodina Komlenca još je jednom nažalost ukazao na svu opasnost, težinu i odgovornost vatrogasnog posla. Cjelokupna vatrogasna zajednica, kao i građani Dubrovnika i dubrovačko-neretvanske županije, zasigurno će se sjećati Gorana Komlenca kao čovjeka koji se iz ljubavi prema bližnjima predano davao u cilju zaštite njihovih života i imovine. Na tome mu izražavamo trajnu zahvalnost svih nas.

Poštovana obitelji, iako je teško pronaći riječi utjehe, još jednom primite izraze najiskrenije sućuti – stoji u brzojavu Gordana Jandrokovića.

Pročitajte još

VANDA I GABRIELA ĐANIĆ Mama i kći violončelistice stvaraju lijepu glazbenu priču

Maria Prkut

Culture Club Revelin proglašen 22. najboljim klubom na svijetu

Dulist

OBOREN REKORD Danas je najtoplije bilo u Dubrovniku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija