Aktualno

GORDAN JANDROKOVIĆ IZRAZIO SUĆUT ‘Gubitak Gorana Komlenca još je jednom ukazao na svu opasnost vatrogasnog posla’

GORDAN JANDROKOVIĆ IZRAZIO SUĆUT 'Gubitak Gorana Komlenca još je jednom ukazao na svu opasnost vatrogasnog posla'

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je brzojav sućuti obitelji Komlenac u povodu smrti pripadnika Javne vatrogasne postrojbe Dubrovački vatrogasci i člana Dobrovoljnog vatrogasnog društva Orašac Gorana Komlenca. Njegov brzojav prenosimo u cijelosti:

Poštovana obitelji,

s velikom sam žalošću primio vijest o smrtnom stradavanju Gorana Komlenca prilikom gašenja požara kod Zatona Dubrovačkog. U ovim teškim trenucima za Vas, kao i za cjelokupno hrvatsko vatrogastvo, u ime zastupnica i zastupnika Hrvatskoga sabora te osobno izražavam Vam iskrenu sućut i duboko suosjećanje.

Hrvatski vatrogasci svakodnevno iskazuju svoju požrtvovnost i hrabrost u nesebičnom pomaganju drugima, a tragičan gubitak gospodina Komlenca još je jednom nažalost ukazao na svu opasnost, težinu i odgovornost vatrogasnog posla. Cjelokupna vatrogasna zajednica, kao i građani Dubrovnika i dubrovačko-neretvanske županije, zasigurno će se sjećati Gorana Komlenca kao čovjeka koji se iz ljubavi prema bližnjima predano davao u cilju zaštite njihovih života i imovine. Na tome mu izražavamo trajnu zahvalnost svih nas.

Poštovana obitelji, iako je teško pronaći riječi utjehe, još jednom primite izraze najiskrenije sućuti – stoji u brzojavu Gordana Jandrokovića.

Pročitajte još

OD UTORKA Stižu nove cijene goriva!

Dulist

NAGRAĐENE DORIS KOSOVIĆ I MIA DIMŠIĆ Najbolja pjesma po izboru radijskih urednika

Dulist

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist